Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

čas hitro mine in večinoma vsaj odnese bolečino, če že ran ne poceli...upam, da bosta lahko kmalu spet poskušala in boš tokrat dočakala celih
in zdravega
jaz sem pač čorika ko napišem in povem vse kar mi pade na pamet in potem kdo dobi napačno predstavo. Nič hudega, tudi mene kdaj kaj vznerimi kot je niju.
ki tolko časa ni problema počakat...2tedna hitro mineta, ma 4...js bi že zdej vedla kaj bo ta mesec, da se lahko veselim, alpa enostavno grem dalje...ne da se mi še 20dni čakat! to je ful!
je prišla, tako da se vam priklučujem v novem boju. To je naš 2.krog,
oz
pa pričakujem 23. oktobra.
za srečo v oktobru.
sva pridno
in tako čakamo kaj bo prinesel začetek oktobra. Ali bo
ali bo
.
. Ima svobodo, kuhinja z jedilnico je celotna njena, nima kaj naredit pa tudi zanjo je varno tako da. Včasih se zgodijo slabe stvari ampak kako se bi pa naučili kaj če bi bilo vse dobro. Glede psa pa smo si tudi premislili, ker jaz ga nočem noter, hočem večjega psa in ker delamo na otročku in imamo že dva sončka, mislim, da nam bi pozneje zmanjkalo časa za ostalo. Se pa strinjam tudi jaz in se mi srce para, ko se kupi npr. živalce malim otrokom, ki so zanimive, ko so male potem pa to ni več to in se znajdejo celo na cesti.
zaradi tega, ampak izključno samo kadar bova oba razpoložena in si bova to želela, ker saj veste kako je, ko je O je treba nujno