Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
), potem pa me nekaj trese, ker ni nič. Se mi zdi, da je sedaj nerealno, da pokaže
, ker če bi kaj bilo, bi že moralo.
se imela nazadnje 3. septembra. Joj, naj že pride, pa da gremo dalje. Čakanje itak ubija, tole s podaljškom pa sploh.
. Je pa moj
star 16 mesecev. Kaj pa vajina 
Imela sem bolj kot ne pogovorni pregled,kjer je pregledala vse izvide do sedanje,od mojga sprmiogram,ki je res bp,nakar pravi,da bi bilo najbolše da bi šla kr v postopek IVF....ŠOK...meni je kr sape zmankal...sploh nisva bla pripravljena na kej takega in se o postopkih OBMP sploh še nisva menla (kokr si lahka na tako novico sploh pripravljen).Nakar nama je rekla,da se naj pomenima do decembra kako in kaj,mene še čakajo hormonske preiskave in pol je to to.
). In to je to, brez besed, razlage ali česa koli drugega. Na UZ me je naročila, ker imam te izcedke in ne ker še nisem zanosila, saj je posebej povdarila, da prej kot pred 1 letom se tega ne lotevajo. Mah, lahko bi mi vsaj malo razložila, povedala zakaj bi lahko prihajalo do izcedkov. No morda bo po UZ, ne vem. In še pozabila sem vzeti potrdilo za službo
trola.
.
.
. Tega nisem vajena, saj me ponavadi le minimalno (tolk da vem, da moram letet po vložek) kake dobre pol ure preden priteče
zame, da se zbudim..postrezite si še vi..