Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Naj bo vse dobro! Kočno so se začele risati črtice, jej!
Je katera morda imela podobno situacijo, da je imela obarvan izcedek in je potem kasneje test vseeno pokazal pozitivno? Saj mogoče sprašujem neumnosti, ampak ko toliko časa poskušaš in si srčno nečesa želiš, potem tudi glava dela malce po svoje in se mi zdi v nekem trenutku vse mogoče, v naslednjem spet ne. Ampak saj bo, a ne punce?
- na mojo veliko žalost, ker ta mesec pa smo bili zelo pridni. Glede na to, da sem imela prejšnji cikel tako kratek, ta pa zelo dolg (razlika med obema je kar 12 dni
pokazalo
že 26. dan cikla, sedaj pa šele 34. Imam jo na 28 in vse do na 40 dni, tako da je tudi 12 dni razlike vmes. Tako sva v prvih dveh krogih ravno falila, prvič sem računala cikel na 28 dni, pa je prišla
da bit (malo sem za usmeritev že izračunala plodne dneve, ampak če bi bilo po moje, zadnjič (ko se je očitno prijelo) ne bi, ampak je moj spodbudil akcijo.
:
No, žalostna seveda ne bi bila, če bi zanosila, ampak, saj veste...
ne
Upam samo, da je vse ok, tudi če pluska ne bo, skrbi me samo, da ni kaj drugega.
ne pričakujem jutri. ker sem močno prehlajena sem test delala že danes zjutraj da bi vedela, po katerih zdravilih lahko posežem in test je v trenutku pokazal
. Po nekaj sekundah se je naredil močan plusek, znakov pa nimam čist čist nobenih. Naj bolj verjamem testu ali telesnim znakom? Je možno, da je bolezen vplivala na test? Sploh se ne upam veseliti....
. rjavi izcedek še ne pomeni, da bo prišla
inlepe želje.
, bi bila pa vseeno zelo vesela, ampak še vedno malo skeptična ob vseh (ne)znakih.
.
Očitno po naravni poti res ne bo šlo in bo potrebna zdravniška pomoč. En jacevod imam namreč popolnoma zlepljen, drugi naj bi bil prehoden. Vendar bomo več vedeli po laparoskopiji, ki me najverjetneje čaka.
.