Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Moj dragi bo zdej tut 2 dni fraj in mi je že reko,da se bova samo drug drugemu posvečala...
.
se je pa raje preventivno odmaknil....
, in ko kaj rečem samo jaz kompliciram, sploh ne razume kaj me moti. Tako da sem se odločila, da ne bom čisto nič več rekla. Ker se potem samo pričkava in sva oba slabe volje. Upam pa, da mu je to kar sem mu povedala da me moti ostalo kaj v glavi. Ta teden je bil dokaj priden no
.
, potem je dan D že v sredo, če pa gledam od takrat ko se ulije pa petek.
sploh ne vidijo kaj so nardili narobe...še slabše, njim se sploh ne zdi, da so karkoli nardili narobe...njim se zdi samo po sebi umevno, da tko kot so se oni odločli pač bo, mi se bomo pa prilagodile in požrle in bo že. Probaj mu ti tko nardit...pridi zvečir do njega pa mu reči, da sej bo on popazu pikca, kr ti si se zmenla, da greš h kolegici na pijačo/kavo in pejdi. Mogoče bo pol začeu razmišljat, da ni on edini, ki si lahko nardi načrte in da mogoče se lahko o stvareh tudi pomeni.
, ker je ne bo, bom delala test naslednji vikend in bojo
in seveda za vse ostale
. Bradavice me že začenjajo bolet, tako da me bodo očitno spet ta mesec bolele celih 15 dni.