Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

vas redno prebiram, trepetam z vsako posebej in upam na to, da čimprej zagledate magični
Saj se ponavljam, ampak resnično se mi zdi čas, ko ste si že 500 x "zaslužile " da okusite čare materinstva. No, ampak sem sigurna, da če bi kdo rekel, otroci sigurno pridejo, ampak šele čez 5 let da bi tako potrpežljivo čakale naprej, kot ste doslej. Vsaka čast za vztrajnost in pogum, predvsem pa glavo pokonci, na koncu poti čaka ena velika ljubezen in zdrava
štručka v rokah
Želim vam, da to pride čim prej in navijam za to
vsaki posebej želim da se čimprej pobarvate v roza. Z veselejem vas bom spremljala naprej in NAVIJALA!!!
in grem v nove boje.
Kratka......17.10.2011
- seveda sem spremenjena če mam pa manj kg!! So pa ljudje zadnji čas kr tečni s tem kdaj bota pa vi2 imela otroke, joj pa če sta že tak dolgo skupaj - zdaj bi pa res lahko!! Moj odgovor - vse ob svojem času, a v meni not - pa saj bi tak rada imela pa še ni uspelo - pustite ta vprašanja!!!
, kaj se še ne misli zaustavit
. Glavo gor, enkrat boš tudi ti skakala od veselja, ko boš zagledala
!!!!!
!!!
, torej 28.10.2010 sem rodila Nežo