Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

endometrioza. Ponovna operacija pa absolutno odpade. Potem še pa pregleda izliv mojega
in komentar: Pa kak sta se glih vidva skup našla? V glavnem zelo slabo, ampak naju je pomiril, da dokler je pri njemu vsaj en migajoči plavalček, smo brez skrbi. Vsaj kar se njega tiče... Pri meni pa kr ni vedel kaj naj naredi. Nakoncu se je odločil, da mi da za dva meseca neprekinjeno Stediril M, in upajmo, da se bo endometriom zmanjšal.
krisv, kaj pa, če vprašaš za "naravni" postopek. Tj, da te ne stimulirajo dodatno s hormoni (dodatno razraščanje endometrioze), ampak sledijo naravnemu ciklu in vzamejo jajčece, ki se ti normalno razvije. Je težko in šteje za postopek, dobiš pa v najboljšem primeru 1 celico...
Glede nato, da imam še vedno (od mild postopka v avgustu) pospešeno produkcijo jajc...
.
in misli pozitivno. Vse bo še ok. Če ne bi bilo upanja, sem prepričana, kolikor sem že slišala o Rešu bi direktno povedal brez okolišanj....