Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, želim zdravo in mirno nosečnost!
s polno paro naprej in veliko
! Februar je super mesec...kultura...pust...vonj po pomladi...in polno
iskrene čestitke in želim vam lepo in mirno nosečnost.
z gorečo bolečino in količino!
ki se je tako veselil in bil siguren da nama bo takoj uspelo in je zdej kar razočaran pa mene tolaži čeprav je njemu bolj hudo... Sem mu obljubila da slej ko prej bova tudi midva zagledala
za vse tiste ki boste zdaj delale testeke
, sem se odločila, da o tem še malo povprašam svojo ginekologinjo. Ker pa je bla ona zasedena, sem se pogovarjala s sestro. Razložila sem ji svojo situacijo, dneve O, krvavitev, negativni test...itd. in mi je rekla, da sem prehitro delala test včeraj. Da je kao normalno, da je bil negativen. Spet mi je dala malo upanja, čeprav ne vem, če je to dobro, da tako niham gor pa dol
Rekla mi je tudi, da naj naredim CB test, ker je najbolj zanesljiv in naj ne delam drugih. CB res še nisem delala, ker mi je predrag. Sem pa delala do zdaj First sign. Bom pa si CB šla kupit v nedeljo, če M ne bo in če bosta ta dva testeka, ki ju še imam (baby check mini) še vedno kazala negativno.
. očitno sem cela čudna in niso to znaki
=
(Izabelina)