Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, napisite kaj vec o sebi - kako ste, kaksni so obcutki zdaj, pa pred finisem... ce se ne motim, ste to Roberta69, Bloom1, Najki, filisa. iiii, pridno drzim pesti za vse vas! 
, tako da bom pregled pri gin kar odpovedala, tako ali tako me je naročila šele za 16., zdaj pa ko jo imam, je brez veze da grem... Sem kar pomirjena.... Me je pa danes čisto zdelala, vse me boli, tudi glava, zaspana sem in komaj čakam da gresta mala dva spat, da se zvalim na kavč in samo ležim...
. 18.08. se nam pridruži še en zakladek. Danes sem imela prvi pregled. Vse je ok, pikica je velika oz. majhna 1,50 cm
?
(da me ne bi resno vzele). Sem kar trdno odločena, da imam dovolj 2.... Pa tudi Aleksandra je rekla, da ne rabimo še enega dojenčka, ker imam že 2 otroka in da ona že ima bratca. Sem jo vprašala, če bi potem rada še sestrico on je rekla, da ne, ker ima že bratca....
preseneti celo kak teden ali dva pred PDP
. HB se počutim super in me na
sčasoma malo zrelaksiral, saj si drugače včasih prav težko predstavljam, kako bo, ko bo 2.
z zobki? Ona jih je tudi bolj pozno začela dobivat.
.
...