Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 9:40:38
|
|
|
|
Paštetka
|
Še to moram deliti z vami. Sin mi je danes prvič čisto sam skuhal kavico. Res, da je pol posode illya končalo v pomivalni, ker se mu je zvrnila posoda, ampak.... mami ni bila huda
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 13:15:42
|
|
|
|
petarda
|
Bravo za M ...in mami . A jo je skuhal na aparatu ali na kuhalni plošči? A tukaj je pa ne bo nobena skuhala? Al je že bila, pa sem jo spregledala? Dogaja se mi 100/h, ne vem kje se me glava drži....stanovanje pa ostaja nepospravljeno ...ni prave motivacije ..... Takooooooooooo lepi dnevi so, kdo bi bil notri, razen ko je nuja? .... Upam, da bo kaj dežja čez vikend, čeprav soboto imamo celo v dogodkih dva rojstna dneva in zvečer še predstava, v nedeljo pa smo mislili it malo prezračit na morje...no, takrat bi lahko bil sonček Ajdi...šibam vsaj z večjega pospravit, predno gremo po otroke....in po sušilni stroj, danes je prišel
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 13:28:39
|
|
|
|
Paštetka
|
Zakaj pa bravo mami? A zato, ker sem se zredila? Na avtomatu je kuhal. Ne bi mu še dovolila igranja z vročo vodo na štedilniku!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 13:41:27
|
|
|
|
petarda
|
Mislila sem sicer, da bravo mami, ker si ga navadila kafe skuhat... A pol praviš, da se še ni za igrat z vročo vodo ...jaz sem pa ravno razmišljala, da bi v soboto še petarditu pokazala kako se kavica skuha ...no, saj bom zraven stala.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 13:43:19
|
|
|
|
petarda
|
Zdaj obešam cunje in vidim, da sem si vse črno kupila za v službo ....edina bela bluzica, ki mi je bila v trgovini blazno všeč pa mi več ne diši ... Mi nikakor ne stoji, tista ogledala v trgovini so ziher varljiva
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 15:12:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda tista ogledala v trgovini so ziher varljiva Ziher. In pika.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 15:14:00
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda tista ogledala v trgovini so ziher varljiva Ziher. In pika. Itak
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 15:20:15
|
|
|
|
Paštetka
|
Nop...bravo ati! pri nas ati kuha kafe. On se hvali, da najboljšo kavo v mestu kuha, tako, da se jaz več ne štulim zraven. In ja on ga je naučil. Jaz ne vem, če bi si upala malega in džezvo sama pustiti, ali pa tudi, da zraven stojim. Nekak me je strah, da bi kakorkoli nase potegnil... Posledice bi bile katastrofalne. Naš M je preveč "hiter" za te stvari. Vse bi na hitro, kao da ve,potem pa samo vse leti. Skodelico je tudi eno razbil . Sicer so na avtomatu, in je malo preveč cuknil pa so letele. Pa ne zdaj, že prej, ko je dediju kuhal . Dedi je pa tudi cvetel. Saj je res to enkratni trenutek, zato se ne obremenjujem preveč s skodelicami, kavo.... . Zankrat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 15:22:21
|
|
|
|
Paštetka
|
Nina, prišlo je . Lepe so.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 16:33:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Nina, prišlo je . Lepe so. Zakaj sta tako skrivnostni?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 16:37:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Nina, prišlo je . Lepe so. Zakaj sta tako skrivnostni? Skrivnostni zakaj pa ne spremljaš debat čez celo RR? ...gre za bele sandalčke, ki jih Paštetka rabi za ZIMSKE počitnice
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 26.1.2012 16:38:13 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 16:40:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zdaj obešam cunje in vidim, da sem si vse črno kupila za v službo ....edina bela bluzica, ki mi je bila v trgovini blazno všeč pa mi več ne diši ... Mi nikakor ne stoji, tista ogledala v trgovini so ziher varljiva oh, daj nehaj se že sedaj sekirat zaradi cunj, to pritiče pol ure pred odhodom v službo Aja, svoje fotke v službenih cunjah pa nimam no mogoče se kdaj spomnim in kako naredim ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 16:41:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mi gremo pa danes na nočno smuko ...hm, če bom Tino spela pravočasno zbudit je zaspala na kavču
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 16:51:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Nina, prišlo je . Lepe so. Zakaj sta tako skrivnostni? Skrivnostni zakaj pa ne spremljaš debat čez celo RR? ...gre za bele sandalčke, ki jih Paštetka rabi za ZIMSKE počitnice Jaz pa sem pomislila na majčke, ko je zadnjič paštetka spraševala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 16:54:11
|
|
|
|
petarda
|
Kje se pa Ada potika
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 16:57:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Nina, prišlo je . Lepe so. Zakaj sta tako skrivnostni? Skrivnostni zakaj pa ne spremljaš debat čez celo RR? ...gre za bele sandalčke, ki jih Paštetka rabi za ZIMSKE počitnice Saj dost mi pa tud ne manjka ....se vidi, da imam preveč časa...bo kmalu konec tega luksuza
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 16:59:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mi gremo pa danes na nočno smuko ...hm, če bom Tino spela pravočasno zbudit je zaspala na kavču A je naporen dan za njo? Al dostikrat tako zadremlje? Ker petardito in junior nikoli ne zaspita kar takole popoldne. Tudi med kako risanko ne, ko si kak vikend popoldne želim, da bi bilo malo miru
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 17:00:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zdaj obešam cunje in vidim, da sem si vse črno kupila za v službo ....edina bela bluzica, ki mi je bila v trgovini blazno všeč pa mi več ne diši ... Mi nikakor ne stoji, tista ogledala v trgovini so ziher varljiva oh, daj nehaj se že sedaj sekirat zaradi cunj, to pritiče pol ure pred odhodom v službo Aja, svoje fotke v službenih cunjah pa nimam no mogoče se kdaj spomnim in kako naredim ... Ti k si suhica in itak ti paše vse kar daš nase
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 17:30:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mi gremo pa danes na nočno smuko ...hm, če bom Tino spela pravočasno zbudit je zaspala na kavču A je naporen dan za njo? Al dostikrat tako zadremlje? ne, ponavadi le takrat, ko potem zboli ...saj zdaj sem jo že zbudila in je OK So pa dopoldne v šoli namesto telovadbe šli drsat in je pomoje tudi od tega malo utrujena
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 17:33:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zdaj obešam cunje in vidim, da sem si vse črno kupila za v službo ....edina bela bluzica, ki mi je bila v trgovini blazno všeč pa mi več ne diši ... Mi nikakor ne stoji, tista ogledala v trgovini so ziher varljiva oh, daj nehaj se že sedaj sekirat zaradi cunj, to pritiče pol ure pred odhodom v službo Aja, svoje fotke v službenih cunjah pa nimam no mogoče se kdaj spomnim in kako naredim ... Ti k si suhica in itak ti paše vse kar daš nase Ne, ne... mene zdaj direktor rešuje, ko nam je predpisal (ampak se ne obregne, če nimaš oblečene) in kupil bluze (svetlo modre z napisom firme) , tako da siva ali modro bela, bela, črna, jeans kikla in jopca čez in to je to... čist brez komplikacij, sedaj nikdar več ne stojim pred omaro....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 17:39:32
|
|
|
|
Paštetka
|
Uf... Meni so pa všeč in seksi uniforme. Celo na ženskah
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 17:42:18
|
|
|
|
Paštetka
|
Moja dva tudi ni šans, da zaspita na kavču. M je edino zaspala, ko je imela kazen in mora sedeti na postelji tako, da noge visijo dol. Jo grem pogledat za konec kazni in je tako kot je sedela zaspala. Z nogami dol, edino padla je vznak
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 17:45:02
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kje se pa Ada potika Mogoče je iz jame jakuzzi naredila in se sedaj namaka ali pa ureje papirje za SPA.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 18:40:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Uf... Meni so pa všeč in seksi uniforme. Celo na ženskah Meni tudi . Nina zdaj bo pa obvezno morala past kaka slikca Če imate uniforme, potem pa verjamem, da nimaš kaj dosti delat, ne v trgovini, ne pred omaro .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.1.2012 18:47:22
|
|
|
|
Paštetka
|
Čakaj, zdaj je šla skijat
|
|
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?