Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ne, nič mi ni rekel, da bi si morala kaj kontrolirat....
šit, no, a zdaj pa še to.... kak pa naj vem kje točno koram pošlatat.... joj joj, jaz bi šla raje na UZ

... in tega me je najbolj strah...ker mene pa ni težko prepričat pri takih stvareh..ijooooouuuu
Šele ko mi je ena stranka omenila, da gre zdaj še po novo vinjeto, me je spreletelo
....
in mini, ki je ob šestih že čisto živahen, saj odhaja zgodaj spat. No potem se kmalu pridružita še junior in petardito. Jaz jim pripravim za oblečt (se moram navadit to zvečer delat...samo zdaj nam kar ni ratovalo...vedno je še kaj v sušilcu, stroju...), lubi jih obleče - no petardito se sam, potem jim pripravi zajtrk, jaz se pa med tem časom zrihtam. Ob pol sedmih gre lubi delat, jaz pa postorim še kar je potrebno. Danes sem recimo še preoblačila juniorja, ki se je danes hotel sam zrihtat, pa si je narobe obrnil gatke....in potem sedi med zajtrkom za mizo in: "Mene gatke nekaj motijo"
pomagam obleči, M
se sam. Oblačila si M
tak zgodaj, ker danes bi zagotovo ostali samo pri dveh.