Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Prsi me res bolijo od včeraj naprej kot nore a to ne pomeni še nič,ker je lahko ali eno ali drugo.drugih posebnih znakov nimam.bomo videli v torek .držite pesti 
. Znako v nobenih, razen prsa me nekej bolijo, samo to so me itak tudi že kdaj preden je prišla "tečka nesrečka"..Mam pa že 3 dni take čudne sanje, pa z mravljičastimi rokami se zbujam-upam da ni kaj s hrbtenico narobe.. Nikoli nisem imela kakšnih problem..
Nič, moram se iti učit, imam izpitek danes, tako da držite pesti...
Le glej, da te res ne pokličejo v kakšno TV hišo
. Bi te vprašala, ker si napisana 8.2. a si takrat ne-pričakovala in ti je test tolk prej pokazal. A slučajno veš koliko dni si bila po O? Ne morem si pomagat... Srbijo me prsti, da bi tudi jaz predčasno naredila test! Samo se bojim razočaranja, da mi pokaže kakšno rahlo komaj vidno črtico, pol čez par dni pa nič ali pa kaj podobnega.
le,ko bo čas dopuščal in ko se nama bo dejansko dalo.
se moram naročit. najprej mi je rekel, da če ne bo delovalo s klomifenom, sledi špikanje, naslednjič je pa rekel , da laparoskopija. Isto kot pri tebi se bo to zavleklo do jeseni. zato midva želiva iti čim prej samoplačniško v postopek. ali ti je kaj znano, da če omeniš samoplačniško (sem pri rešu), da se malo bolj podvizajo in ni treba dat teh preiskav čez, ker zanosila sem 2x, nisem pa donosila.
pridno večal in da boš lahko ti mirno uživala v
in
....
No sej ful pijem, ne upam si pa piti uvin čaj, ker me je strah da mi ne bi začelo kaj pucat ledvic (kar je sicer dobro) in bi imela spet hude bolečine, mah upam na najbolše!