Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
krompirjevo-mesni zrezki 14.2.2012 16:49:24
|
|
|
|
eca12345
|
Krompir skuhamo, ga olupimo in pustimo, da se ohladi. V posodo damo mleto meso, začinimo z soljo in poprom, česen, pražena čebula, 2 jajci, nato premešamo in dodamo nariban krompir. Pustimo stati pol urce, nato pa oblikujemo kroglice in jih povaljamo v moki, jajcih in drobtinah, ter spečemo na zmernem ognju. Zraven lahko solato in omakco. Omaka: 2 dl vode zavrejemo in dodamo kocko omake za pečenko. Ko se kocki raztopijo, naredimo podmetko ( lahko z moko, je pa boljša z gustinom), nato pa dodamo 4 zdenka sire in tako dolgo mešamo, da se sirčki raztopijo in želim vam DOBER TEK!
|
|
|
|
RE: krompirjevo-mesni zrezki 15.2.2012 22:29:08
|
|
|
|
norge
|
Jaz naredim skoraj enako, s to razliko, da krompirja ne skuham. Enako dobro.
|
|
|
|
RE: krompirjevo-mesni zrezki 16.2.2012 13:40:10
|
|
|
|
.sara.
|
A bi šlo to tudi tako, da bi se speklo v pečici?
|
|
|
|
RE: krompirjevo-mesni zrezki 16.2.2012 16:17:39
|
|
|
|
mini86
|
eca neki mi ni jasno..krompir skuhaš a meso je surovo.. a je kul če je vse sruvo norge?
|
|
RE: krompirjevo-mesni zrezki 16.2.2012 19:12:48
|
|
|
|
eca12345
|
mini 86..ja jaz krompir skuham, ja, meso pa pustim surovo, ker se težje veže če je že praženo .
|
|
|
|
RE: krompirjevo-mesni zrezki 16.2.2012 21:38:11
|
|
|
|
.sara.
|
V pecici?
|
|
|
 | Stran: [1] |
Obiski po porodumaca83 RRDobra kolegica je pravkar rodila. Povedala je, da obiskov prvi mesec ne zeli, razen ozjega sorodstva. Jo poklicem po enem mesecu ali pocakam, da sama poklice in povabi, ko bo pripravljena?poklici cez en mesec (
24%)

poklici vmes in vprasaj kako so (
49%)

bo ze sama poklicala, ko bo zelela (
27%)
Število vseh glasov: 108Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!