Nina00
|
Pozdravljene! Mi je prav fino prebrat, da skupaj praznujete rojstne dneve. Pa ste res same štajerke ostale tukaj gor (saj Najaa je tudi štajerka, kaj ne, le na delu v tujini ). Mi smo bili konec prejšnjega tedna celo vsi POPOLNOMA zdravi. Pravi čudež, ki seveda ne more dolgo trajati. Od nedelje že smrkata in kašljata, vsak dan bolj. Upam, da bo šlo mimo vsaj brez vročine. Smo pa ta kratki čudež izkoristili, da smo malega končno cepili - redno cepljenje, ki bi ga po programu moral opraviti pred skoraj letom in pol (se pravi novembra 2010). Na začetku so nam še dajali datume, nato pa smo bili zmenjeni, da kar pridemo, ko bomo zdravi. Pa nismo bili, razen poleti na morju, ko pa smo prišli domov je imela ravno njegova zdravnica dopust, nato pa smo spet zaštartali No, sedaj nam je pa končno uspelo Mali mož pa je samo cepljenje prav pogumno prenesel. Ni niti zastokal. Najaa mi smo tudi preboleli gripo to zimo, le en za drugim. Pa jaz sem jo imela v bolj mili obliki, ker sem cepljena, a me je vseeno za tri dni položila v posteljo. Upam, da si čim prej opomorete. Nas je kar konkretno zmatrala. Tasa pritoži se na CSD glede OD, ker na strani ministrstva so imeli (verjetno še vedno imajo) zapisano obrazložitev, da letos ne bodo avtomatično na novo izračunali OD tistim, ki imajo še veljavno staro odločbo. Razen, če bodo sami označili, da to želijo, kar pa ti nisi, če te prav razumem. Lepo se imejte in uživajte v pomladi!
|