petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka No, kaj pa ostale? Paštetka, ti imaš rada nenajavljene obiske? Npr, ko je par let nazaj prišla Petarda, sicer napovedana, vendar z drugačnimi plani in potem je ta plan padel v vodo in smo ostali samo pri nas, sem bila jezna nase, da si nisem pripravila kakšnega back up plana, da bi jim dala lahko kaj za jest. Še danes se žrem, da so bili verjetno po dolgi poti lačni, jaz pa prazen hladilnik. Res se ne spomnim kakšne plane smo takrat imeli, samo vem, da sem ti pripeljala cel avtobus ... Pa ne spomnim se, da smo bili lačni .... jaz bi ti ziher rekla, da mi daj kakšno banano in nutelo . Pa prišli smo itak zadnji trenutek, ne? Ni bilo tako, da bi se nekje morali dobiti, pa se nismo in si ti potem povabila k sebi??? Je bilo slabo vreme...al kaj? Vem samo, da si rekla naj pridemo enkrat spomladi, da si lahko ogledamo vse lepote...pa nek otok ljubezni? To mi je ful ostalo v spominu No...kolikor gledam zdaj po netu, bom itak morala priti še kdaj v vaše konce, ker ni šans, da si zdaj v dveh dneh vse ogledam....da pa pridem in samo letam okoli....mi pa trenutno ni v interesu Bomo raje tako izi varianto izbrali, da bodo otroci srečni, mi pa tudi
|