Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
odvisno od obiskov. Če bi katera od vas prišla nenapovedana, bi se je zelo razveselila, vendar bi potem bila spet živčna, da vam ne bi mogla nič pripraviti. Tako, da raje se napovejte

... Res je sicer, da gremo zato, da se malo odmaknemo in preživimo kakovostnih nekaj dni v krogu družinice...samo je že moj
rekel, da bi mu bilo zelo čudno, če bi šli na ta konec in se ne bi srečali vsaj z eno novembrko
Je bilo slabo vreme...al kaj?
Bomo raje tako izi varianto izbrali, da bodo otroci srečni, mi pa tudi
ime, ti si pooblaščena...ali seveda obratno... Če sta še pri naši banki imata v nekaterih paketih itak zastonj vodenje varčevalnega računa...no, saj verjetno je tudi drugod tako. Naredi se pač trajni nalog z obeh računov recimo točno določen znesek mesečno in potem lahko recimo delata polletne, letne...vezave. Trenutno najbolj enostaven način....mislim, da bova midva naredila podobno, ko se malce ustalimo
Mi je bilo kar hudo potem. Bog ve, kaj so si mislili