Tulipan12
|
Dobro sobotno jutro! Čakam, da se gospodek zbudi, da mu zmerim temperaturo in ocenim, če je že za ven, ker 3 dni že ni bil na luftu, razen prevoza k zdravniku. Lia in ati sta šla na turo z velikim kolesom. Popoldan gremo na 1. rojstni dan od prijateljičinega sinka, verjetno greva z Lio sami, da ne izpostavljamo Luke, oz. drugih otrok... bomo videli. Sicer je pa dobil samo kaplice za ušesa in kapljice za oči (ki jih imamo btw doma od Lie , tolko o tem,kaj je moj dragi poslušal). Sem pa vesela, da smo jo tokrat odnesli brez AB! Punce,Liin RD:se še odločamo med 7. in 8., imamo 7. en obisk napovedan, ampak je še v luftu! Mi lahko prosim napišete, kak ste kaj fraj tisti vikend? MČ, nate se ne bom ozirala,mogoče si tvoj princ že 1. april izbere za svoj praznik! Je pa 8. velikonočna nedelja, tudi to imejte v mislih! Zabava bo od 15h naprej,klasika. Lidl girls, kak mata urnik? Fajn bi bilo, da bi lahko bili vsaj malo zunaj, ampak glede na vremensko napoved in april,ni v moji moči... vsako leto isto! Naja, sveda ste tudi ve vabljene, če se boste glede na praznike kaj mudile na Štajerskem!
|