trezika
|
Dan! KOnčno se prazniki bližajo koncu... saj že od lani nisem marala velike noči, od letos pa jo imam še manj rada od sobote zjutraj, ko se je začelo pokanje, sva zaprti v hišo... niti skozi vrata noče it.... ji je M. kupil tiste velike naušnike in jih je nosila po hiši, še spat bi rada šla z njimi prav jezna in besna sem na vso to pokanje... saj vem, da je to običaj, ampak kar je pa preveč je pa preveč.... pa še sredi noči se je vse treslo edina svetla točka je bil včerajšnji obisk pri sestri Danes pa sva se še s taščo skregala... tako mi je dvignila pritisk, da joj.... Maruša je za mizo spet norije delala in se s hrano igrala, pa je M. povzdignil glas in jo skregal... ona pa njemu nazaj, zakaj se tako dere nad njo, da to ni način, da se baje cel čas samo dereva nad njo ji je rekel M. da naj bo tiho in če mu ima kaj za povedat, naj stori to potem, ko Maruše ne bo zraven... pa veste v čem je še največja finta... to reče ženska, ki je vse svoje tri sinove tepla... pa ne samo malo čez rit, ampak s šibo, s kuhlo.... saj pa mi je M. že ničkolikokrat povedal, kako jih je kdaj dobil, tudi za kakšno malenkost... in zdaj bi jih midva poslušala, ker jo malo bolj glasno skregava... naj gre vse skup v tri PM dans sem takšne volje, da bi samo spakirala pa šla, če bi seveda imela kam it.... pa sem od danes trdno odločena, da začnem šparat in ni hudič, da se enkrat ne bomo sposobni preselit na svoje
|