|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ste že imeli informativni sestanek pred vstop...
6.5.2012 20:18:26   
ruby19
Mi še nismo dobili obvestila, kdaj bo. A ste ga vi že imeli oz. kdaj ga boste imeli? Sem klicala na šolo, mi je tajnica rekla, da bomo itak prej dobili obvestilo na dom. Ja, s tem mi je pa res pomagala.user posted image   Mene zanima tudi zato, ker bi si radi planirali dopust, ki ga imamo ponavadi prvi del že v predsezoni, drugi del pa še potem proti koncu poletja. A je na ta informativni sestanek nujno priti oz. ali lahko dobiš le llist, na katerem je napisano kaj rabiš? A so to sestanki za starše ali morajo biti zraven tudi otroci? A se na tem sestanku tudi že zve, kateri otroci bodo skupaj v razredu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ste že imeli informativni sestanek pred v...
7.5.2012 8:33:32   
Tutan
Ne, nismo ga še imeli. Sicer nam je bilo rečeno, da naj bi bil prvi roditeljski proti koncu marca, na sredini aprila, pa še nič. Pomojem je vse skupaj ena velika zmeda, s spremembo normativov, z govoričenjem kaj naj bi bilo in kako - pa malo zavlačujejo, da ne bodo najprej naredili razrede po starem sistemu, potem bodo pa morali prerazporejat - samo moje mnenje. Jim pa še ne težim, časa je v bistvu še dovolj. Imamo pa tudi mi konec junija rezerviran prvi dopust, pa dvomim, da se bo tole pokrivalo z roditeljskim sestankom. Če pa bi se slučajno pokrilo, bi pa poklicala v šolo, razložila situacijo in pridobila podatke individualno - saj te ne bodo kar odpikali, ravno tako boš dobila navodila, tudi če te ne bo na roditeljskem.

(odgovor članu ruby19)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
10.5.2012 19:19:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tutan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ste že imeli informativni sestanek pred v...
10.5.2012 20:08:08   
end1
IZVIRNO SPOROČILO: ruby19

Mi še nismo dobili obvestila, kdaj bo. A ste ga vi že imeli oz. kdaj ga boste imeli?
Imeli včeraj.

Mene zanima tudi zato, ker bi si radi planirali dopust, ki ga imamo ponavadi prvi del že v predsezoni, drugi del pa še potem proti koncu poletja.
Še enega bomo imeli v avgustu. na koncu meseca.
A je na ta informativni sestanek nujno priti oz. ali lahko dobiš le llist, na katerem je napisano kaj rabiš? A so to sestanki za starše ali morajo biti zraven tudi otroci? A se na tem sestanku tudi že zve, kateri otroci bodo skupaj v razredu?

bili smo starši, razdelili so nas po razredih tako kot bodo, razen v primeru, da se še kdo vpiše in bo potrebno naredit še en razred. Dogovor je bil glede podaljšanega bivana, potrebščin, knjig iz sklada, katere delovne zvezke in potrebščine potrebujemo. Danes pa so otroci odšli v po skupinah tako kot bodo v šolo. Šolarji pa za ta čas z vzgojiteljicami.

vse skupaj mi zelo ustreza in sem vesela nad orjanizacijo.

< Sporočilo je popravil end1 -- 10.5.2012 20:09:56 >

(odgovor članu ruby19)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ste že imeli informativni sestanek pred v...
11.5.2012 22:11:46   
ruby19
Ja, zgleda da je to pol čisto od šole odvisno, kdaj bo. Koliko prej pa pošljejo kakšno obvestilo? Upam, da vsaj ene 14 dni prej? A da razpored učencev je pa znan že prej, torej še pred počitnicami. Ker naša hoče biti skupaj še z eno punčko, pa ne vem če bosta padli v isti razred.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ste že imeli informativni sestanek pred v...
12.5.2012 5:45:28   
end1
obvestilo smo dobili v petek, v sredo je že bil sestanek, to je meni mal pozno, ker za zrihtat službo je problem.

Sošolce pozna, so drugi dan v vrtcu sam o tem govorili, ti si ajevc, bk, cjevc - obvladajo user posted image

(odgovor članu ruby19)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?