|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrok kriči
22.5.2012 10:55:09   
biga
Moj sin, ki bo v petek star 5 let, se zadnje dni kar naprej dere. Ko mu nekaj naročim, zakriči nazaj. Bodisi v smislu "ne bom" bodisi kaj drugega. Praktično vsak dan ima take izpade, večinoma brez veze (za moje pojme). Enostavno ne zna lepo povedat, čeprav sva že stokrat predebatirala, da v hiši ne kričimo, da niti midva z možem ne kričiva nanj. Sploh kadar je slabe volje, bi kar kričal. V bistvu mi nazaj jezika, ne morem drugače razložit. Pa velikokrat kričanje spremljajo grde besede v smislu "ti si kakica, drek, smotana". In seveda potem to ponavlja tudi mlajša sestrica, ko ima izpad trme. Da ne omenjam, da tudi njo kar naprej špika. Ne vem, ali je to zgolj faza ali je že zaskrbljujoče. Načeloma je fejst fant, mu je hudo potem in joka, da hoče biti priden, da noče nagajat. Se vedno opraviči, a to ni rešitev, s tem mora prenehat. Se tud meni že trga, ker je dnevno tako. Kakšno sankcijo uvesti, se sprašujem. Očitno ne pomaga, da ostane brez knjigice pred spanjem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otrok kriči
22.5.2012 10:56:53   
Ajra RR
Vprašaj za nasvet dr. Sašo Poljak Lukek, ti bo hitro odgovorila: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/dr-sasa-poljak-lukek_43

_____________________________

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: otrok kriči
23.5.2012 9:02:45   
tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: biga
...star 5 let, se zadnje dni kar naprej dere. Ko mu nekaj naročim, zakriči nazaj. Bodisi v smislu "ne bom" bodisi kaj drugega. Praktično vsak dan ima take izpade, večinoma brez veze (za moje pojme). Enostavno ne zna lepo povedat, čeprav sva že stokrat predebatirala, da v hiši ne kričimo, da niti midva z možem ne kričiva nanj. Sploh kadar je slabe volje, bi kar kričal. V bistvu mi nazaj jezika, ne morem drugače razložit. Pa velikokrat kričanje spremljajo grde besede v smislu "ti si kakica, drek, smotana". ....

Vsaj tri stvari so
1. takšno obnašanje je pri nekom videl
2. naučiti se mora ( s tvojo pomočjo) da mora jezo kontrolirati
3. vsakič ko pride do "situacije" SI VZEMI ČAS takoj. Usedi se z njim in se pogovori takoj. Poslušaj ga, naj pove zakaj tako misli in zakaj tako hoče. Pa tudi z dodatnimi vprašanje, če emni da je tako prav. Predsvem pa naj v tem pogovoru začuti, da ga imaš rada. To je edino kar otrok potrebuje. Da ga imaš rada. Ne s kreganje ampak z vzgledom ga nauči se umiriti. Naj pove. Naj se izjoka. PRVO SE UMIRI TI, in umiril se bo potem tudi otrok. Naučil se bo da se da stvari reševati tudi umirjeno, ti pa si njegov vzgled.

p.s. lažje je to napisati, kot izvesti user posted image

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?