Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!
..s tem pa seveda takoj pride zmeda...vedno sem imela redno
, za kak dan odstopa mogoče...po tisti, za katero sem že upala da bo zadnja, pa po dobrih 10 dneh dobim krvavitev, ki je bila sicer zelo šibka in brez značilnih znakov, trajala pa je ravno tako kot običajna. Sumim pa, da je do slednjega prišlo zaradi stresa, ki ga je povzročilo intenzivnejše ukvarjanje s športom. Tako, da kar računam od tu naprej, ne pričakujem nekje 24.7.
... okvirne datume sem si ogledala, zaradi lažjega opazovanja, zdaj pa nameravam brezskrbno in z ljubeznijo redno
..enkrat se bo že prijelo
.
. Meni ciklov ni zmešal, se pa na njegov račun sčistim v nekaj dneh. Ker prej sem imela krvavitve vsak mesec daljše, poleg tega pa tako šibke, da mi skoraj ne bi bilo potrebno menjavati vložkov.
, rabimo čimveč takih.
23.07. sicer sem bila na dopustu in vse odklopila, slončkala sva takrat k nama je pasal...tako, da bomo videli kmalu rezultat.
A nismo rekle, da bo julij čisto rozast!!! Še malo pa bomo na polovički pa nimamo še nobene
!?
. Tako da močno upam, da bo čimveč nalulanih