Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Kar naša v kidfixu res lepo sedi in ji pas lepo pride, če je eno stopnjo dvignjeno hrbtišče. Visoka je pa cca 100cm. Pa tudi povedala sem ji, da je zelo zelo nevarno in strogo prepovedano rokice ven dajat iz pasu in se zverat v stolu tako da že v tem manjšem stolu tuli, če jo samo posedem v stol pol pa hočem še kaj v avto dat in je ne pripnem takoj, tako da glede tega tudi pri večjem stolu ne pričakujem težav, ker v zvezi s prienjanjem smo jo res fajn izšolali

. Razmišljam, da bi kupila tisti "rogljiček" za okoli vratu, vsaj za takrat ko bi šli na daljšo pot.
. A je tako, da če ga na spodnjem delu (tam kjer sedi)v tisti zarezi potegneš proti sebi, da je potem naklon malo bolj "ležeč"?
.
No naj vam zaupam, da ni treba več pretirano stiskat pesti, ker bomo očitno spet jesenčki (končnoooo). Tokrat imam rok sredi oktobra, prvo trimesečje je za mano in vse je v najlepšem redu (tok tok tok) ... sem vam pa ravno danes mislila to zaupat, ker sem tudi danes v službi povedala za novičko
Sem vesela zate/za vas! Lepo in mirno nosečnost še naprej! Pa fejst uživaj ob božanju bušija, druga nosečnost gre tako hitro mimo
, pa me je tale drugi kar fino postavil na realna tla in moje želje zamrznil za nedoločen čas
.
.
... imam eno vprašanje ... kot veste smo v pričakovanju in tokrat naj bi bil baje poba in odkar smo z morja prišli vedno bolj premišljujem, če so res vsi fantki take hude cmere ... ko smo bili na morju smo imeli na sosednjih parcelah familije s fantki in punčkami in fantki so se skos neki cmerili in pritoževali (dejansko za vsak mušji kakec), punčke pa niti ne ... zdaj mi pa še vaše izkušnje malo povejte ... a je to res tako, al kej drugače ... sej se smešno/butasto sliši tole vprašanje, samo res se mi vse sorte podi po glavi