Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Javi, če se slučajno je.
nimam pojma, od kod se ji je toliko tega masla nabralo... pa strogo nam je prepovedal palčke za ušesa uporabljat, katerih pa na Maruši itak nisem uporabljala... no, zdaj pa dobiva antibiotik direkt v žilo...je že ful dobre volje, norije ji že grejo po glavi, pa kolegico Pio ima v sosednji sobi tako da ji ni dolgčas... jaz pa grem še jutri delat, potem pa sem itak v čet in petek fraj in bom jaz z njo... saj sem vidla, da ji z atijem nič ne fali...če pa njega ne bi blo zraven nje, potem pač k... gleda službo in bi si jaz vzela bolniško... aja, je pa bla še baje fora, ko so jo pripravljali na čiščenje ušes, sta jo Matej pa še ena med. sestra držala in ji baje nista bila skoraj kos, da se je zdravnik na njiju drl, če mislita teh 15 kg držat pri miru.... Maruša pa se je baje drla: "na pomoč!"
Tudi jaz Lii ne čistim ušes s palčkami, ker se ji res skoraj nič masla ne nabira, Luka ga ima pa full
. Ne vem od česa je to odvisno. Hodim pa jaz recimo na 2 leti na izpiranja,ker se mi nek čepek not naredi... mogoče je bilo pri njej isto?
Pol domov in ven po peti.
Persida, solate pa žal nimam s svojega vrta (tega bom mela, ko bom velika