|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oddaljenost do šole
1.10.2012 12:18:26   
ulsi25
Zanima me mnenje staršev otrok, ki so že v šolah kakšen občutek imate koliko otroku pomeni da živijo v bližini šole?

Situacija je sledeča. Trenutno živimo v mestu in sicer v bloku. Nekak imamo cilj, da bi se pred vstopom tavečjega otroka preselili v hišo.

Trenutno imamo nagledano paracelo, ki je 4 km do šole, 2 km do šolskega avtobusa, vendar še vedno 4 km do mesta (celje), kar bi ob dodatnih dejavnostih bilo zelo ugodno. Hiša bi bila v naselju, kjer živi cca 500 prebivalcev in družba verjetno ne bi bila problem.

Ja zanima me torej vaše mnenje. Namreč ko smo peljali stare starše na ogled so vsi rekl joj kak daleč je šola.....ja pa še to ati je vsak dan na tej relaciji hiša - šola ker ima pisarno v mestu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oddaljenost do šole
1.10.2012 14:27:21   
misa4
Nasa ima 2km do sole, zdaj ze hodi pes, jih poznam dosti ki imajo dalj do sole, pa v tem ne vidijo nobenega problema.

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: oddaljenost do šole
1.10.2012 16:51:05   
pelin
Mi imamo ravno nekaj takega do šole, kot bi imeli vi, če bi se preselili...naša dva sta vozača in se večinoma vozita z avtobusom...v bistvu nikoli nihče nič ne tarna...v resnici je naju bolj skrbelo in motila oddaljenost kot otroka...Do avtobusa imata slab km in se že v štartu priključita šestim sosedovim otrokom in ker gresta skozi naselje se do postaje nabere kakšnih dvajset otrok...našima dvema je že sama vožnja dogodivščina in lahko rečem da sta se zelo disiplinirala in zjutraj vse zelo hitro poštimata, ker vesta , da avtobus ne čaka...Midva bi včasih zaradi šole sicer raje videla da bi bili kje bližje,posebej zaradi obšolskih dejavnosti popoldne , saj ju je treba na vse treninge in krožke voziti...to v bistvu moti naju, otroke prav nič...
Sama sem živela korak od šole in sem skoraj vsakodnevno zamujala...ko je zvonilo sem šele lezla po bližnici čez ograjo, ker sem se vedno zanašala, da mi ni treba prej od doma , ker sem blizuuser posted image

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: oddaljenost do šole
13.10.2012 13:48:27   
BarbaraO
Pri tebi gre verjetno bolj za mnenje staršev o starših kot otrocih. Otroci si ne znajo predstavljati, kaj to pomeni. Njim je pomembna družba, dogajanje, akcija... Pa če je 500 m ali 5 km od šole.

_____________________________

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?