Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

čestitke!
ufff malo pa tudi živčki...
. Po izračunih bi jo morala dobiti danes, ampak očitno ne bo. Ta mesec sem imela prvič v življenju ovulacijsko krvavitev 5.10. tako je rekla zdravnica, ko sem jo poklicala, ker me je zmedlo, ko sem 14 dni po menstruaciji spet zagledla krvavitev. Trajala je 2 dni. In sedaj nevem , če se ni kaj zmešalo. Že pri 1 postopku me je zadnja menstruacija zezala, sedaj pa isto. Ali je imela katera tak primer? Pri prvem postopku sem jo dobila zjutraj in sem čez dan toliko krvavela, da sem vedela, da se lahko naslednji dan začnem špikat. Zdaj me je pa strah če jo dobim npr. ob 10 zvečer; ali se lahko to upošteva kot 1 dan ali ne. Jaz sicer mislim ,da ne, da moraš počakati da se fajn vlije in potem začneš. Danes me malo daje, sem že v pričakovanju špikanja in komaj čakam, da se začne. Ko pa berem vse te vaše lepe besede, se pa pomirim.
očistijo in po mojem ni panike in je tudi prav, da si vstaviš zdravilo ob uri, ki je predpisana!
sej sem res pričakovala,čeprav po tihoma želela več..
.... še 6 dni.... tudi to bom.... znakov nimam nobenih.... ponavadi imam že od konca O pa do začetka M full boleča prsa (ker imam že v osnovi kar velike moram ponavadi spati s športnim nedrčkom
) in mozolje, zdej pa nič.... ok, 2 mozoljčka.... ne vem.... mislim pa pozitivno.... itak, upanje umre zadnje......