Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
men je sam rekla da če bi mi voda odtekla al pa bi začela krvavet naj grem v P,drugače pa njej...mislim a se folku tu v Sloveniji res ne da brigat za nič??? sem bila na csd oddala papirje čez 14 dni bi naj dobila odločbo pa mi reče ne rabite več hodit,samo ko rodim moj prinese papirje kdaj bo mel očetovskega,dala papirje za paket ki ga itak ne bom dobila,kako je z podpisovanjem očetovstva mi sploh omenla ni......me je pa tko zmedla da sem jo pozabla vprašat
..v glavnem tole urejanje papirjev mi gre nekam..
,dobro da je petek pa sonček

, sicer se redko kdaj oglasim, vas pa redno berem. Tudi jaz že odštevam do dneva D, še 3 tedne, rok imam 8.11. Počutje je vredu, edino danes me daje neka zaspanost kljub takšnemu sončku.
ne raste dovolj, pa še ful nizko se je že spustil. Hvala bogu je to že 3
. Pa ravno zato sem že 6.9. oddala vse papirje!!!
.
,VELIKO ,VELIKO CARTANJA Z MALIM SONČKOM
...no dve sta že rešeni,me zanima katera bo naslednja
NOVEMBRČKI PRIHAJAJO!!!
, 1400 g, 42 cm, (PDP 27.11.)
, 2930 g, 49 cm, (PDP 2.11.)