Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

he he. Kokr si rekla, upam, da deluje
.
, pa potem po kakih 15-20 minutah krči nehajo. Zjutraj pa se ne smem pretegnit, ker me v mečih tako uščipne, da je joj! Šele ko pomasiram počasi krč preneha...
,datum zadnje menstre je 10.2. s tem da nimam točne...čist odvisno včasih na30.. 33..35..37...ko je prišla je prišla..moj prvi datum pri ginekologu je bil 25.11. na NS mi je po menstri izračunala datum 16.11. po uz pa 21.11. .ginekologinja mi napiše v petek 34 teden po UZ,če grem si izračunat na net mi enkrat piše 35t/1 d,na drugem pa 35t/4 d..meni nič več ni jasno..sram me je da sploh nevem točno kolko sem noseča
. (moj nasvet)
.
Mislim, da kaj močnejšega sploh ni na trgu... Sem pa res zelo dolgo iskala magnezij v taki obliki, ker mi je kar slabo po tisti limonasti šumeči zadevi... Bljak! Diasporal je tako močan, da ga moraš vzet samo enega na dan, v enem samem Magnesolu je pomoje samo 100 enot magnezija, zato jih moraš pojest več. Mislim, da se višek magnezija itak izloči preko urina.
da je velik za 37-38 tednov do zdj je pa vse bilo normalno veliko in primerno tednom... ne vem no bomo videli kaj bo zdj naprej .
pa spet bom šla nabrat še malo vitamina D.