Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Jaz sem včeraj nardila in ga takoj spila...nisem vedla
A je kej narobe k sem ga takoj spila?

že 20 dan. Krvavitev je bila blaga, a se je kar vlekla. Rekla je, da imam verjetno premalo hormona progesterona in mi dala Klomifen in Utrogestan. Tako sem zanosila v drugem poskusu. Utrogestana potem nisem jemala, ko sem ugotovila da sem noseča, a nisem imela nobenih problemov in srečno donosila. Potem so se te menstruacije spet ponavljale, vsaka je bila kak dan daljša. In ker sem hotela še v tretje zanosit, sem šla spet k G. Spet mi je predpisala isto terapijo in sem zanosila a se je vse končalo v 7 tednu s SS. Sčistila sem se naravno, dobila sem edino injekcijo za dodatno krčenje maternice. To je bilo lano oktobra. Sedaj se že skoraj eno leto matrava a nič.
Končno sem reagirala, tak kot moram, tako da imamo vsaj 10 foliklov (na hitro prešteto). Danes sem še dobila Orgalutran. V torek še en UZ, punkcija v četrtek, tako so doktor rekli.
Upam, da so folikli polni kvalitetnih celic.
Zelo sem presrečna, da naju je ravno ta ena pričakala in je "hotla" z nama domov.
in ker je on to rekel, mu res vrjamem. test 18.11.
.to je 2 postopek.lep pozdrav.srečno vsem,
Srčno upam, da vse damo te postopke do otročka čimprej skoz in z čimmanj posledicami.
za srečo