curly
|
ta*mala, poslušaj LS, ima prav! Čestitke za dve črtici! Sem ti rekla, da boš hitro šla na drug forum! LS, pošiljam in ti želim, da bolečine hitro minejo! Pri meni je pa stanje tako, da imam po novem urejene cikle in si informativno vodim vse preko telefona (če se spomnim zapišem znakce pred, med in po O - to sem še posebej pridna, ko sem v postopku) in glede na to aplikacijo, bi morala imeti včeraj O, ampak znakci so bili pa med nedeljo in torkom. V glavnem, tu nekje sem, takoj po O. Projekt baby je zdaj mogoče malo na stranskem tiru, ker itak veva, da naju čaka umetna oploditev drugo leto; je res, da bi bila ful vesela, če nama ne bi bilo treba it, ampak, če v skoraj 3h letih ni uspelo naravno, niti z IUI... Pač, nimam veliko upanja, zato se raje posvečam izgubi kg. Vsaj ena stvar, ki mi trenutno uspeva... To, da bi pa čisto odklopila pa pri meni ne gre, ne morem si pomagati pač je želja tako močna. Sem si želela pred 25. letom imeti otroka pa iz te moke ne bo kruha! Upam, da mi bo vsaj uspelo pred 30. letom...
|