Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
če ne za drugo, da tut jutri pri G vem kaj več vprašat... 
), a je normalno, če te vsake tok tko mal šraufa - nekak podoben feeling k krči, ampak res podoben ne isti, tak na easy...
pa še neki. ko si to vaginalno vstavljaš noter, imaš pol tist neprijeten izcedek kot ga nekatere opisujejo po svečkah? k se topijo pa ven teče?
probi še mal pošraufat, mogoče ti pa rata, mogoče omeniš sestri da je nujno, itak ne bo vedla čez 14 dni da si bla ti tista, kaj boš pa pri zdravnici govorila, pa itak ne bo vedla
in nekatere še par mescov v nosečnosti čutijo kdaj bi morale imet
in strinjam se s tabo to je najlepše darilo za rojstni dan za tvojega
mogoče se komu ne zdi to veliko ampak meni to ogromno pomeni glede na to da bi vsaj -30kg mogla imet ... spremenila pa sem edino to da ne jem več sladkega, in zvečer ne preveč, direkt kake ure pa si res nisem postavila, jem ko sem lačna ampak v mejah normale ne pa tisto do konca da umiram od bolečin v želodcu..edino kaj mi manjka je mogoče kaka družba za gibanje - morem rečt da je naš kuža preleni da bi hodil z mano na sprehode
in še kr letam na wc če je kej rdečga... pa zaenkrat - trkam - ni
, ampak vsaj ne zeza me več.