Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pri obeh isto vprašanje. Kaj pa ti čakaš?
S tem, da je ena že četrtič noseča, ker pač hočejo punčko. Sem bila prav žalostna. Saj če zanosiš ko daš hlače dol lahko včasih malo možgane uporabljaš. Pa premisliš preden kaj rečeš. Saj sem močna, ampak vsake toliko me pa take stvari ful prizadanejo.

bodo pa itak cigareti in kava šli na stran, tak da nič bat
držim pesti
sam men nč kava ne smrdi... pa čiki... preventivno probam obojga mal men...sam je kr težko, če ti diši...
pa da ne bo pomote, tudi sama sem do lanskega septembra, ko sva se odločla za
, skadila po eno škatlo na dan. itak pa je vsaka zase pametna, pa "ve" kaj je prav.
no sej ne da bi ga rada, ampak mislim, da sem vsepovsod zasledila, da se te stvari plačujejo.
vem kako je to. Jaz bi se včasih najraje kar v eno sobo zaprla, da ne bi srečevala takšnih ljudi. Nikoli nisem bila takšna, da bi komu NEprivoščila, da je dobil otroka, ali da je zanosila, ampak boli pa vseeno. Vedno se pojavi vprašanje: Zakaj pa meni še ni namenjeno?
pa stiskam pestke, da bo samo še bolj debelejši
prava!
pa se nč ne vid
...... Ahhh ja....... očitno bo december top
.)