Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, ter se bo vse bolj porazdelilo.
  , ter se bo vse bolj porazdelilo.  

Sem šla po spletu brskat, kaj sploh je endometrioza. Kolikor sem prebrala, gre za razraščanje materničnega tkiva izven maternice in povzroča ciste različnih velikosti in tudi različnih barv. Posledica so močni  maternični krči, neplodnost, predvsem množični izrastki lahko privedejo do pravih bolezni. Obstaja kar nekaj teorij, zakaj do tega bolezenskega  stanja  pride, zdravila menda ni.
    Sem šla po spletu brskat, kaj sploh je endometrioza. Kolikor sem prebrala, gre za razraščanje materničnega tkiva izven maternice in povzroča ciste različnih velikosti in tudi različnih barv. Posledica so močni  maternični krči, neplodnost, predvsem množični izrastki lahko privedejo do pravih bolezni. Obstaja kar nekaj teorij, zakaj do tega bolezenskega  stanja  pride, zdravila menda ni.  
    poležavanja , do računalnika pa tako in tako sploh več ne pridem. Ga prej tamali okupirajo
  poležavanja , do računalnika pa tako in tako sploh več ne pridem. Ga prej tamali okupirajo pa je ni. Špika me tako da me res močno boli, pa ne jamram za vsako figico.
   pa je ni. Špika me tako da me res močno boli, pa ne jamram za vsako figico.  

.
  .  
   sicer mogoče sem ga naredila prezgodaj(danes je 21.dan ciklusa,vendar ko sem jedla še tabletke sem zmeraj dobila M šele 24.ali 25.dan...) Januar je bil prvi mesec brez tabletk in verjetno bo neurejen ciklus...čeprav po tihem upam še zmeraj na +
   sicer mogoče sem ga naredila prezgodaj(danes je 21.dan ciklusa,vendar ko sem jedla še tabletke sem zmeraj dobila M šele 24.ali 25.dan...) Januar je bil prvi mesec brez tabletk in verjetno bo neurejen ciklus...čeprav po tihem upam še zmeraj na +  
    , bom takoj prešaltala na Elevit. Da bi ga jemala cel mesec, mi je predrag. Ko smo bili pred časom vsi bolani, sem vsak dan vzela po eno šumečo tableto vitaminov. Tako da to prakticiram sem in tja, ko se spomnim.
  , bom takoj prešaltala na Elevit. Da bi ga jemala cel mesec, mi je predrag. Ko smo bili pred časom vsi bolani, sem vsak dan vzela po eno šumečo tableto vitaminov. Tako da to prakticiram sem in tja, ko se spomnim.  

tako da sva kar takrat vstala in je cel čas ko sem se rihtala zraven stal in gledal, potem sva mogla še njega zrihtat in dat inhalacije in pucat noska s fiziološko (to zimo je popil te fiziološke že tok, da po moje mu ni več problem v morju pod vodo plavat- samo mu to s kombinacijo z inhalacijo ful pomaga in moram potrkat da od julija ni bil še nič resno bolan – na antibiotiku ali vročina). Potem je šel zbudit še očija, ki je res pravi zaspanec
  tako da sva kar takrat vstala in je cel čas ko sem se rihtala zraven stal in gledal, potem sva mogla še njega zrihtat in dat inhalacije in pucat noska s fiziološko (to zimo je popil te fiziološke že tok, da po moje mu ni več problem v morju pod vodo plavat- samo mu to s kombinacijo z inhalacijo ful pomaga in moram potrkat da od julija ni bil še nič resno bolan – na antibiotiku ali vročina). Potem je šel zbudit še očija, ki je res pravi zaspanec  In je bil v vrtcu že ob 6:34, no ponavadi je ene 10min kasneje…
  In je bil v vrtcu že ob 6:34, no ponavadi je ene 10min kasneje…   Bomo, videli kakšen bo ko ga pridem iskat…
  Bomo, videli kakšen bo ko ga pridem iskat…   Drugače pa jaz ponavadi pomivam ko gre E.spat zvečer/ponoči – ker mi je še kako znana tvoja variata
  Drugače pa jaz ponavadi pomivam ko gre E.spat zvečer/ponoči – ker mi je še kako znana tvoja variata   Oprosti, oprosti
   Oprosti, oprosti  še od mene. Meni se sicer tudi zdi fajn malo počakat po KT.
   še od mene. Meni se sicer tudi zdi fajn malo počakat po KT.