Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Tiste, ki se že dlje časa trudite, naj vam zaželim veliko
 . Tiste, ki se že dlje časa trudite, naj vam zaželim veliko  . Midva sva sicer imela to srečo, da se je prvič takoj prijelo, sedaj bova začela s februarjem, bomo videli, kako bo šlo. Sem imela pa prvič CR, tako da so priporočali čakati najmanj 2 leti...
 . Midva sva sicer imela to srečo, da se je prvič takoj prijelo, sedaj bova začela s februarjem, bomo videli, kako bo šlo. Sem imela pa prvič CR, tako da so priporočali čakati najmanj 2 leti... 

midva sva sicer začela probavat januarja,pa se ni nič še prijelo,tako da upam da bova mela več sreče zdaj v februarju
   midva sva sicer začela probavat januarja,pa se ni nič še prijelo,tako da upam da bova mela več sreče zdaj v februarju  Zato že komaj čakam da nama uspe
   Zato že komaj čakam da nama uspe  
    da kej ne  zamudimo
   da kej ne  zamudimo no pa tudi zato k je luštn... tisti dnevi z drugačnim motivom šele prihajajo čez kak teden
   no pa tudi zato k je luštn... tisti dnevi z drugačnim motivom šele prihajajo čez kak teden 

je pa tk cudn: 1.prehitevala en dan,obilna kolicina zelo temno rdece mal bol gostejse ,izredn pekoc obcutek prek maternice in v jajcniku 2.drugi dan td mocna kot prvi,velik sluzi vmes 3.dan zju3 se normaln potem pa odrez vse do danes zju3,k je bla tok temna rjava, Sibka do normal,vmes kot wse dni prisotne goste nitke!ter parkrat pekoce zarezal prek kriza vceraj,k sm kuhala tok da nism bruhala tokmi smrdel! Zdaj je s5 ni k se obrisem td nc!glavobol,slabost prisotn ze 5dan! Dans 4 dan ciklusa! Normaln menzis mi je tocen,prve 3dni mocen,prvi dan glavobol ,krci!4dan normaln,5dan sibek in una cisca!6dan na sporedu ze sex kajti je konec! Malome je zmedl saj odkar sm dobila perilo se ni bilo kratko,razn v prvi nos. ,k sm mela sele v 10t nos.en dan sibko(prej 2mesca po 2x mesecn ful mocne krvavitwe po 5,6dni,test nekje v 5t -) Tako da vse do une sibkosti nisem wedlaza nos.znakov razn zaspanostini bilo! Torej k me je mal zmedl sem dans s5 lulala -!torej je problem drugje!vrjetn bols da pok G a ne? No mal bol sm se razpisala lp
  je pa tk cudn: 1.prehitevala en dan,obilna kolicina zelo temno rdece mal bol gostejse ,izredn pekoc obcutek prek maternice in v jajcniku 2.drugi dan td mocna kot prvi,velik sluzi vmes 3.dan zju3 se normaln potem pa odrez vse do danes zju3,k je bla tok temna rjava, Sibka do normal,vmes kot wse dni prisotne goste nitke!ter parkrat pekoce zarezal prek kriza vceraj,k sm kuhala tok da nism bruhala tokmi smrdel! Zdaj je s5 ni k se obrisem td nc!glavobol,slabost prisotn ze 5dan! Dans 4 dan ciklusa! Normaln menzis mi je tocen,prve 3dni mocen,prvi dan glavobol ,krci!4dan normaln,5dan sibek in una cisca!6dan na sporedu ze sex kajti je konec! Malome je zmedl saj odkar sm dobila perilo se ni bilo kratko,razn v prvi nos. ,k sm mela sele v 10t nos.en dan sibko(prej 2mesca po 2x mesecn ful mocne krvavitwe po 5,6dni,test nekje v 5t -) Tako da vse do une sibkosti nisem wedlaza nos.znakov razn zaspanostini bilo! Torej k me je mal zmedl sem dans s5 lulala -!torej je problem drugje!vrjetn bols da pok G a ne? No mal bol sm se razpisala lp 
			 da bo še naprej tako. To bo potem še en jesenski otorček
   da bo še naprej tako. To bo potem še en jesenski otorček  
   za službo.
   za službo.