Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

za hčerin 2 rojstni dan, v nedeljo smo vabljeni v gostilno, kjer stric vsako leto naredi za hčerin rojstni dan
  za hčerin 2 rojstni dan, v nedeljo smo vabljeni v gostilno, kjer stric vsako leto naredi za hčerin rojstni dan 
    ...
  ...  , ne vem kaj ti naj rečem...počakat bo treba še par dni, da vidiš kakšno je stanje tam spodaj, žal druge ni. Edino, če približno veš kdaj je bila o., se lahko mogoče po tem orientiraš ali bi test že moral kazat pravilno.
  , ne vem kaj ti naj rečem...počakat bo treba še par dni, da vidiš kakšno je stanje tam spodaj, žal druge ni. Edino, če približno veš kdaj je bila o., se lahko mogoče po tem orientiraš ali bi test že moral kazat pravilno.  , pa lepo praznujte. Za darilo za 10 letnico - ne vem, kakšna knjiga mogoče, kak dekliški parfum ali kak kos oblačila ali nakita-npr. kakšni lušni modni uhančki, verižica ali zapestnica. To je prvo kar je meni padlo na pamet. Edino če ima kak tak konjiček oz. posebni interes, potem lahko kaj v zvezi s tem.
  , pa lepo praznujte. Za darilo za 10 letnico - ne vem, kakšna knjiga mogoče, kak dekliški parfum ali kak kos oblačila ali nakita-npr. kakšni lušni modni uhančki, verižica ali zapestnica. To je prvo kar je meni padlo na pamet. Edino če ima kak tak konjiček oz. posebni interes, potem lahko kaj v zvezi s tem.  .
  . 
			 4.1., potem sem danes že 30 dan.
   4.1., potem sem danes že 30 dan.  ampak življenje gre naprej glavo pokonci počakamo 2
   ampak življenje gre naprej glavo pokonci počakamo 2 ?
   ?   
    , če smo noseče.
  , če smo noseče.  4.1., potem sem danes že 30 dan.
  4.1., potem sem danes že 30 dan.  Pa saj mi je rekla žabinčica, da naj še malo počakam. Ja babe smo firbčne, kaj hočemo. Poleg tega sem imela ta test doma že od poletja. In enkrat ga je bilo pač potrebno sprobat ali ne?
  Pa saj mi je rekla žabinčica, da naj še malo počakam. Ja babe smo firbčne, kaj hočemo. Poleg tega sem imela ta test doma že od poletja. In enkrat ga je bilo pač potrebno sprobat ali ne? 
   sprejmete še mene v čvekanje?
   sprejmete še mene v čvekanje?  ..ampak sem vseeno še kar optimistična, dokler je še ni.
  ..ampak sem vseeno še kar optimistična, dokler je še ni. 
			 -no, čeprav jih večina že kar dela na tem, tako da si kar na pravi temi. In res se pogovarjamo o raznih zadevah, včasih celo malo preveč razgreto
  -no, čeprav jih večina že kar dela na tem, tako da si kar na pravi temi. In res se pogovarjamo o raznih zadevah, včasih celo malo preveč razgreto 
    . Če 18. ali 19. ne bo
  . Če 18. ali 19. ne bo