Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Prav smotano. Hvala Bogu nimam drugega dela kot učenje, tako da recimo, da bo potem bolje..

Jaz pa zmatrana za umret...
. Pa tudi služba za ndč ti ne nudi več tiste sigurnosti, kot ti jo je včasih, sploh v privatnem sektorju... Sama sem bila do pred cca. mesecem in pol tudi mnenja, da najprej služba (sem jo sicer imela za dč in mi niso podaljšali
- ampak to zdaj več nima veze) potem pa še en otrok. A pri meni so tukaj že tudi leta... sicer še nisem 40, niti 35, sem pa že čez 30 in res ne bi več kaj dolgo čakala. Povedala sem mojemu, da če misliva še enega imet naj bo to zdaj - ker PRAVI ČAS itak nikoli ni, vedno je kaj zaradi česa bi človek to zadevo prestavljal na kasneje
. Sicer pa sem rekla tudi, kaj pa če se bi zgodilo po nesreči - sicer ne vem kak enim rata, npr. kljub kt ... pa recimo, da bi se tak zgodilo, sigurno ne bi šla delat splava.
Pa da ne bom potlej jaz kaj kriva!
Pa še ciljali bi na Božič 2013.
Ker ni sončka na nebu, naj bo vsaj na kavici...
Ne morem verjeti.. Čeprav sem jaz tudi že slišala eno podobno zgodbo.. Še vedno si ne morem predstavljati kako na morfologiji ne vidijo koliko je otrok, saj jih je povsem videti..
. Pa bili so v najemu a se je našla dobra sorodnica, ki je brez moža ostala in nima otrok, tako da bodo potem po njej dedovali.