Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. To pomeni, da grem lahko dat kri za nadaljne preiskave in opravit UZ zaradi ciste.
Bom verjetno v kuhino skočila po jogurt.
Upam, da je s sinkom sedaj bolje
za tvojega sineka.
Glede ostalih žalostnih zgodb pa lahko povem, da jo imam tudi sama.. Lani nama je umrla punčka v 38. tednu nosečnosti - se ji je ustavil srček.. No, pa sva zbrala pogum in predvsem je pri obeh želja zelo velika.. Sicer sva oba mlada (imam 23let), pa vendar je zelo hudo.. Sploh boli, ko ti kdo reče, da Bog že ve kaj delaitd. Je res, da se vsaka stvar zgodi z razlogom, ampak dokler se ti ne zgodi samemu gledaš na te stvari čisto drugače, saj te prizadene, vendar se malo kdo lahko resnično uživi v bolečino in praznino mamice, ki je izgubila otroka. Jaz molim, da bo v prihodnje vse v redu - do konca nosečnosti in potem, ko bo dete že na svetu. Te pa taka izkušnja precej spremeni, jaz sem se začela bolj poglabljati vase, počistila sem določene ljudi iz življenja in se obdala ter zatopila v tiste stvari, ki me razveseljuejo... Na življenje pa gledam drugače kot prej, saj NIč ni samoumevno in predvsem živim za danes, nekih planov v daljno priodnost si sploh ne delam..
da vam pomaga cimpreje resiti vse tisto, kar vam tezkega lezi na dusici ali karkoli konkretnega, kar vam otezuje te dni.
vsem
Ne oziraj se na mnenje okolice. To je stvar tebe in tvojega moža.