Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

o vsemu se pa res ne moreva strinjati. itak. če pride do nestrinjanja, se zmeniva. sploh ko je šlo za izbiro imena. nobenega problema, pa sva zelo različnih okusov
   o vsemu se pa res ne moreva strinjati. itak. če pride do nestrinjanja, se zmeniva. sploh ko je šlo za izbiro imena. nobenega problema, pa sva zelo različnih okusov  

, za punčko pa pojma nimam, kot sem že napisala, je bilo veliko imen, ki so meni všeč, pa njemu sploh niso, Laura
  , za punčko pa pojma nimam, kot sem že napisala, je bilo veliko imen, ki so meni všeč, pa njemu sploh niso, Laura  
    Rene je zakon. Izvirno in res posebno ime. Če bo fantek, uporabi torej vse svoje skrite adute in ga prepričaj.
   Rene je zakon. Izvirno in res posebno ime. Če bo fantek, uporabi torej vse svoje skrite adute in ga prepričaj.   .
  .    

Zato sem mnenja, da se morava oba strinjat, in dovoljujem da jaz njega prepričam, da je ime LEPO
   Zato sem mnenja, da se morava oba strinjat, in dovoljujem da jaz njega prepričam, da je ime LEPO  
  , tako smo mi lani izgubili soseda, super človeka, sicer ima že odraslega otroka, ampak je kljub temu odšel prehitro ...
  , tako smo mi lani izgubili soseda, super človeka, sicer ima že odraslega otroka, ampak je kljub temu odšel prehitro ...