Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, poleg pa še ime Daniel, Dimitrij, pa še kakšno...
  , poleg pa še ime Daniel, Dimitrij, pa še kakšno...  Tisa, Anastazija, Nastasija, Metka (Meta), Anika, Frida, Tinkara, Eva
   Tisa, Anastazija, Nastasija, Metka (Meta), Anika, Frida, Tinkara, Eva  Bernard, Sebastjan, Aljaž
   Bernard, Sebastjan, Aljaž  , za punčko pa pojma nimam, kot sem že napisala, je bilo veliko imen, ki so meni všeč, pa njemu sploh niso, Laura
  , za punčko pa pojma nimam, kot sem že napisala, je bilo veliko imen, ki so meni všeč, pa njemu sploh niso, Laura  

Meni to ime ni preveč všeč. Da ne rečem, da smo imeli nekoč kobilo s tovrstnim imenom. Pa žleht ko´pes.
  Meni to ime ni preveč všeč. Da ne rečem, da smo imeli nekoč kobilo s tovrstnim imenom. Pa žleht ko´pes.   

v soboto končno odločila, da me bo nehala zafrkavati in je pritekla. Tako da sem danes dala kri za preiskave hormonov, naročila sem se še za UZ, da mi G pogleda, kaj je sedaj s tisto cisto. Tako da nekaj se premika za povečanje naše družine.
   v soboto končno odločila, da me bo nehala zafrkavati in je pritekla. Tako da sem danes dala kri za preiskave hormonov, naročila sem se še za UZ, da mi G pogleda, kaj je sedaj s tisto cisto. Tako da nekaj se premika za povečanje naše družine.