Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, prav neprijetno,... najprej sem posumila na elevit, pa sem ga sicer vmes res nehala jemat (eno večer sem pojedla skledo regrata, tako, da mislim, da sem dobila dovolj železa
  , prav neprijetno,... najprej sem posumila na elevit, pa sem ga sicer vmes res nehala jemat (eno večer sem pojedla skledo regrata, tako, da mislim, da sem dobila dovolj železa  ), potem drugi dan ga tudi nisem vzela... včeraj bi naj imela O... sicer je bilo nekaj prozornega izcedka, ampak nisem 100%, da je to bilo to... skratka danes pa kot bi vse potihnilo čisto normalno, nič špikanja, nič bolečin
  ), potem drugi dan ga tudi nisem vzela... včeraj bi naj imela O... sicer je bilo nekaj prozornega izcedka, ampak nisem 100%, da je to bilo to... skratka danes pa kot bi vse potihnilo čisto normalno, nič špikanja, nič bolečin  . Danes bom spet vzela elevit, pa bom vidla kako bo jutri. Možno je tudi, da so se jajčniki "zbudili" in je bila O vmes med tem tednom ... hmmm
  . Danes bom spet vzela elevit, pa bom vidla kako bo jutri. Možno je tudi, da so se jajčniki "zbudili" in je bila O vmes med tem tednom ... hmmm 

(upam, da mi bo uspelo zdržati).
   (upam, da mi bo uspelo zdržati).  .
  .  
    prav tako v povprečju na 2 dni.Pač ko nama paše
   prav tako v povprečju na 2 dni.Pač ko nama paše  Ovulacijo naj bi imela načeloma šele od 15.3 naprej.Tako da takrat pa upam da rata.Sem računala da so že minile 3 M od prenehanja KT. Tako da bi se lahko prijelo.Ker tale mesec je bila
   Ovulacijo naj bi imela načeloma šele od 15.3 naprej.Tako da takrat pa upam da rata.Sem računala da so že minile 3 M od prenehanja KT. Tako da bi se lahko prijelo.Ker tale mesec je bila  obupna...Kar vlivalo se je z mene prve 3 dni.Groza
   obupna...Kar vlivalo se je z mene prve 3 dni.Groza  
    , ker tisto kar je bilo v mojih mislih za punčko, se mi zdi, da je že dokončno rekel, da se ne strinja
  , ker tisto kar je bilo v mojih mislih za punčko, se mi zdi, da je že dokončno rekel, da se ne strinja  ... v isti sapi pa je izjavil, da na koncu se bom itak jaz odločla kako bo
   ... v isti sapi pa je izjavil, da na koncu se bom itak jaz odločla kako bo  ime - upam! hehe
   ime - upam! hehe  

,
 ,  
   Tako, da smo v soboto zvečer zapili dojenčico in želeli da si mamica opomore, ker se je 14ur matrala predno so se odločili za CR
  Tako, da smo v soboto zvečer zapili dojenčico in želeli da si mamica opomore, ker se je 14ur matrala predno so se odločili za CR  . Drugače sem rekla, da bi kupila najcenejšega, ker to je itak potročni material in ne zdržijo več tako dolgo kot so včasih
 . Drugače sem rekla, da bi kupila najcenejšega, ker to je itak potročni material in ne zdržijo več tako dolgo kot so včasih  . Za njegovo ime pa sva se odločil točno 4dni pred rojstvom. Ker nisva želela vedeti kaj bo, sem skoz upala da bo punčka (ravno zaradi imena), ampak sedaj se mi zdi da mu pa ful paše
 . Za njegovo ime pa sva se odločil točno 4dni pred rojstvom. Ker nisva želela vedeti kaj bo, sem skoz upala da bo punčka (ravno zaradi imena), ampak sedaj se mi zdi da mu pa ful paše .
 .  

, samo navijam za vas. Še posebej za eno, bo že vedela katera je.
 , samo navijam za vas. Še posebej za eno, bo že vedela katera je.