Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

partnerju povedala, da splava ne bom šla delat, seveda me je skrbelo kaj in kako bo, ampak sem rekla nekako bova že, ko sva veselo novičko povedala svojim staršem so bili presrečni in so nama pomagali in tudi sva imela srečo in obadva dobila zaposlitev...uglavnem, za to se boš morala odločiti sama, poslušaj sebe in svoje srce, starši se bodo, če se boš odločla, da
obdržiš omehčali in vama bodo pomagali...Jaz sem ena izmed tistih, ki sem odločno proti splavu, ko samo pomislim na pare, ki se vrsto let trudijo, da bi zagledali
ok, črn humor.. ampak marsikatera družina ni pri denarju, kar še ne pomeni, da niso srečni.
Seveda ne! Zdaj pa sploh ne bosta mogla nič več prišparati ... Pa nimata še svoje hiše ... Pa ti imaš službo za določen čas ... Kako moreta biti tako neodgovorna, pa v teh časih ... ?