Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in sva začela veselo
brez da bi pazila.
ampak mene že nekaj dni vse špika. včeraj nisem mogla biti v kavbojkah ker me je preveč tiščalo in nisem mogla sedeti v pisarni (potem sem si odpela gumb da sem preživela do konca službe)
. Ampak se nism tok obremenjevala s tem ker nism hotla bit razočarana. Če je ratalo je če pa ni pa še bo

samo ne morem pa verjet da bi nama lahko že v drugem poskusu uspelo.
tokrat me pa vse matra: od špikanja, rahlih slabosti do rahle slabosti.
pa še tisto kar je bilo, je bilo na pazi metodo. Ker če bi malček bil februarski bi meni navzkriž hodilo z izpitnim obdobjem pa potem magisterijem.... poletni
pa bi bil nadprfekten... In zato niti ne mislim o znakih, jih ne iščem in podobno. Ampak glej ga zlomka meni je že teden dni non stop slabo (razen če jem
), tako da sem si sedaj naredila zalogo sadja pa si mešam smoothije ko nora, ker če ne bom imela 200kg nakoncu :D Včeraj mi je bilo prvič v življenju v avtu tako slabo, da sem mojega mogla prosit, da ustavi, ker bi dugače brisala
Ampak še vedno mi pa ni, da bi šla test delat, ker se mi zdi da je tako mala vrjetnost, da bi kaj bila da mi je škoda 3€ za testek dat... do menstruacije je pa še daaaleč (nekje 10 dni), tako da če je kaj hkrati še močno dvomim, da je sploh od tega kroga, ki ga itak ni bilo
.
v trebuhu oz tam mal nižje čutla kot da mi je en mehurčk poču nevem neznam tega razložit, ampak nisem niti pomislna na to da bi bla noseča pol ko se je pokazou + se mi je film za nazaj zavrteu in kaj pa veš mogoče je blo pa to kej povezano z zanositvijo.
naj vam bo karseda lepo v naši družbi.
takoj po lulanju, nism rabla čakat 10 minut hehe. CB si vrjetno nebom šla kupit, ker 3je testi mislm pa da se nebi zmotli (en je bil narjen z jutranjim urinom dva s popoldanskim-nalašč) in pa še 28 bo tko kmal tukej da je pomoje čist brezveze si delat strošek.