|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 9 [10]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013
31.10.2013 17:09:10   
zarja*
Pozdravljene punce user posted image
Tudi mene v modro, user posted image je prišla včeraj zvečer...

Kar se tičeuser posted image na testih: tudi meni je prejšnji mesec user posted image zamujala 3 dni, testek kao pozitiven, nato pa se je ulila kot še nikoli...moh. Narava že poskrbi, da stvari potekajo tako kot morajouser posted image

Gremo skupaj korajžno naprej!user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013
31.10.2013 19:52:40   
Anonimen
snika zamenjaj ginekologa user posted image to je pa laikom očitno, da gre za popuščanje rumenega telesca. jst sem imela 2 cikla tak primer (1. sem imela medciklične krvavitve - nekje med O, drugič pa rjave izcedke kake 3-4 dni pred M, ki je drugače prihajala na 25 dni) in mi je na podlagi tega dala takoj Dabroston, naslednji mesec pa sem takoj zanosila.
Pušenjak je to dodajanje progesterona opisal takole... če je struga polna, se ne pozna nič, ko vanjo zlijemo vedro vode (če je progesterona dovolj, se ne pozna malo "dodatka"), če pa je struga suha, je še kako pomembno ravno tisto vedro, ki ga zlijemo v njo (če progesterona primanjkuje, je tista malenkost, ki jo zaužijemo z Dabrostonom lahko še kako pomembna)!!!

zarja* točno tako: KORAJŽNO NAPREJ! user posted image

Auser posted image


(odgovor članu zarja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013
31.10.2013 20:24:35   
witto
Aspera,še tebi sem dolžna odgovor. Ja, 4 leta smo se trudili za prvega škrata. Leto in pol sami, potem pa po klomifenu, in klomifenu in še enkrat klomifenu,pa laparo, pa štopke,pa spet neke tablete,in na koncu 2 iui,vse neuspelo. No, par mesecev po laparoskopiji je uspelo, ampak se ni obdržalo. Toliko sem bila napsihirana in na psu z živci, da na kocu nisem mogla več, in sem roke dvignila v zrak, in rekla svoji ginekologinji, da enostavno ne morem več. To je bilo 30.aprila,ko sem spet dobilauser posted image . Potem sem imela 7.5. uz,in sva se dogovorile,da čez poletje naredimo pauzo,in jeseni ko si telo malo opomore,poskusimo ponovno z iui. Mi smo ravno tisti mesec imeli eno poroko, in sem se bolj nato osredotočila, pa z možem sva planirala dopust, skratka totalen odklop.user posted image takrat naj bi dobila 27.5. in je ni bilo od nikoder,namesto nje, mi zdaj en skoraj petletnik vriska v banjiuser posted image . Tako,da ja na koncu nam je uspelo po naravni poti.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013
31.10.2013 21:46:52   
aspera
Super witto, lepo prebrat, da kateri potem nezadnje kar naravno uspe user posted image .

Jaz imam tudi težave s temi rjavimi izcedki. Pojavi se mi že kakšne 3 dni pred M (ponavadi jo dobim tam nekje okrog 26-27 dneva, kdaj tudi dlje), potem ga imam pa še kakšne 5 dni po M user posted image . Ful me nervira to, kot pravi snika, imam občutek, da imam pol meseca M in neke izcedke. A mislite da ima moj primer tudi kaj veze z rumenim telescem?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013
31.10.2013 22:27:19   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: aspera

Jaz imam tudi težave s temi rjavimi izcedki. Pojavi se mi že kakšne 3 dni pred M (ponavadi jo dobim tam nekje okrog 26-27 dneva, kdaj tudi dlje), potem ga imam pa še kakšne 5 dni po M user posted image . Ful me nervira to, kot pravi snika, imam občutek, da imam pol meseca M in neke izcedke. A mislite da ima moj primer tudi kaj veze z rumenim telescem?


sem imela jaz iste probleme, a me noben G ni hotel poslušat in kaj narediti. Sedaj pijem Ženski čaj od Ašiča in sem imela prvič po več letih M dolgo samo tri dni, nobenih izcedkov nekaj dni prej. Poskusi, saj škodovati ne more.

Pije se 3 x 3dl toplega čaja na dan. To delaš tri mesece, nato za 14dni prekineš. Ko se vse uredi, piješ čaj po potrebi.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013
1.11.2013 11:34:00   
*masaja*
Pa so imeli testi le prav user posted image včeraj zvečer je prišla M.. Po koncu M začnem piti krvomočnico in upam, da novembra pa uspe.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013
1.11.2013 12:00:26   
witto
Vidim, da so se testi očitno malo pohecali z nekaterimi ta mesec. Tudi jast bom po končani user posted image zacčela pit krvomočnico, in upala na najbolje. Ko sem se trudila za prvega, sem jo začela pit februarja,in maja sem bilauser posted image .

(odgovor članu *masaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 232
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 8 9 [10]
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 9 [10]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?