mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam obema hvala za lepe želje, saj kakor kaže moj ne bo šel dat krvi in potem vse pade v vodo . Je danes zjutraj tulil, da ali po naravni poti ali nič. Niti nisem ugotavljala ali so to spet njegove finte, me preveč boli . lep peket vam želim Ojej...mi je žal mamica deklicam, to pa res ni prijetno . Mislim, da bi bilo res dobro da se dol usedeta in se pogovorita. Ti hodiš po zdravnikih in pregledih, on pa potem tako . Mislim, da moreta dorečt kaj prav zares želita in iskreno, ker to ravno nima smisla...očitno ima tvoje neke težave... Da se skupaj odločita kaj in kako je vajin cilj glede in potem na tem delata. Res ne razumem tega, saj pa je vedel da hodiš v neplod. ambulanto . razmišljam in razmišljam in imam občutek, da ga moški ego daje, kot češ a nisem sposoben jaz narediti otroka in ga morajo zdravniki. Najbolje, da ga pustim na miru, potem bom pa videla ali bo šel v torek k svojemu zdravniku po napotnico ali ne. Če ne gre ponjo, potem je vsega konec . Problem je tudi v tem, da se z njim zadnje čase sploh ne da usesti in pogovoriti. Se z vsem strija, če ga že nekako dobim pripravljenega, da bi kaj dorekla, potem pa dela po svoje in kakor da ni bilo nič. Ti se seveda tu lahko še oglasiš, saj si še vedno bodoča nosečka. Nismo nič postavili omejtve, do kdaj moramo zanosit . Če bo šlo pri nama v tej smeri, se jaz ne bom smela več tu gor pojavljati ne pa ti
|