Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Ampak se je že navadil na moje hormonske izpade, tako da mu ne pride več toliko do živega, ampak mi vseeno še uspeva, da ga spravim ob živce
.
. Nekako se tolažim, da očitno to rundo še ni pravi čas al kaj.... 
postane samo projekt delanja dojenčka, se mi zdi, da se človek kmalu naleze in samo na to misli, kar ni prav. No, kljub temu, da sem prekršila obljubo in mu namignila, je samo dol padel in zaspal
. Sem se danes kar malo razjezila in mu rekla, da se mi zdi brezveze, da sploh začnem s Klomifenom, če ga skoraj nič ni doma, oziroma je stalno zmatran
. Pa vem, da je zmatran, ampak bo očitno mogel potrpet al kaj.
, ker nama je pač pasalo. In sva iz spodnjega nadstropja dobila trkanje z metlo od neke upokojenke, ker sva jo zbudila
, takrat je treba stisnit. Ufffffffffff, sej sem se pomirila, kar je je, sva bila pridna čez vikend, mogoče se vseeno kakšen čudež zgodi
ziher prisla....ce je pa slucajno ne bo pa...ne vem mogoce v nedeljo... Se pa vsako jutro kregam sama s sabo...naj naredim test bom vsaj vedla bla bla....potem s trme letim na wc in je prepozno, pa si dam mir
preživeli dva dni in se uspešno prebili
. Grem naslednji teden do G, pa povprašam. No če je 9 mesecev nebi bilo bi razumela in bila vesela.
. mora biti no! sedaj si 3 krog s klomifenom kajne?? saj si še sama rekla, da v tretje gre rado
tudi temp.je padla in ostaja nizka že drugi dan..tako da ja, moja predvidevanja so se na žalost uresničila. Žalostna. Še bolj pa sitna. Pms me daje u nulo. In ob vseh znakih, takšnih in drugačnih se moraš prav pošteno trudit da ohraniš trezno glavo...in ti znaki niso namišljeni. ok znorela bom hehe...tetka pridi, da me spusti vsa slabost, glavobol, sitnost, itd. Pa še dežuje
.
.
.
na 45 - 60 dni, tako da se mi zdi, da že celo večnost delava na tem. Ta mesec bom tudi rekord podrla, je bila ovulacija komaj 50.dan cikla