Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, no saj kdo pa ne?
, no saj probam bit optimist, ampak ko pa pomislim na posteljne aktivnosti okoli ovulacije me pa vse mine
, in tale teden mi je tako hitro minil, upam da naslednji tudi. No doma imam pa toliko dela, da sploh ni časa razmišljati o tem. Prihaja zima in je treba urediti vse okoli hiše, pa še začela sva zidati kamin
, od testov se bom probala vzdržat, ker sem si zabičala, da jih ne kupujem več. Če bom zdržala, je pa druga pesem, ampak za enkrat nimam zaloge
. Tudi glede
sva v isti kašni, smo bili pridni pred ključnimi dnevi, ampak navijam za vtrajne plavalčke
. Sem pa poskušala odmislit, čeprav je skoraj nemogoče, danes sem celo sanjala, da je tečka prišla in sem šla že v sanjah skozi razočaranje, zato upam, da bo v živo toliko manjše
.
. Sem ti zelo fouš, savanah.
, in da je vsaj brez bolečin. Prau fouš sem ti da lahko uporabljaš tampone, sploh pri močni M, jaz ne morem, se mi zdi da ma vse boli in da se M potem kar notri zadržuje
.
.
, debatirajo, vsem nam bo uspelo!