Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ne upam več upati, ker sem potem vsakič razočarana. Tako da sem raje prej negativna, da je potem razočaranje manjše. Tako da mislim da spet nebo nič.
super novička. naj tako ostane
, jaooooooo. Aha tudi vitamine Fertilup sem jemala, kombinacijo čaja in vitaminov in se je nekaj dogajalo spodaj, ne vem pa kateri je bolj pripomogel.
. tudi jaz sem že slišala za tisti čaj macina trava, za kaj pa je pravzaprav ta čaj sploh dober?
Savanah, ko boš talala, se lahko pri meni ustaviš in natalaš vse, kar imaš, nujno rabim
dobivala redno in tudi ovulacija je postala bolj očitna, stalno me je nekaj špikalo v jajčnikih, kot bi se zbudili. Ker mi je potem ginekologinja dala Klomifen, sem obupala od vsega in začela tuhtat kaj naj še probam
, skratka toliko enih kombinacij, da sem rekla, da si bom 1 mesec vzela pavzo od vsega, zdaj pa imam...
.
.
Skrivam, kot da bi bila alkoholičarka