Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Zdaj bi raje videla belino, kot da imam neko lažno upanje. Joj, ne bit jezne, da vas tkole gnjavim, ampak nekje morem ven spravit. Mojemu nočem niti omenjat, ker se mi zdi neumno, samo tukaj lahko dušo odprem.
, pa saj sem, ampak je hudo tole in edino ljudje v isti situaciji razumejo. Ubija me to, včeraj samo zmazek, danes kot nek obris, ampak viden, brez da pod različnimi koti gledam, samo je tko švoh
.
. Jaz imam tudi neke opravke čez vikend in upam, da me ne bo veliko doma. Nimam nič belega toka, razen občutek, da se mi bo vlilo vsak čas, ostalo pa nič nenavadnega, kar mi še manj upanja vliva. Razen hudega, hudega pms-a ni ni drugače, vse kot običajno. Pa ti?
. Tudi moj ne vrjame tem listkom. Če bo ob dejansko pozitivnem testu tko reagiral, ga bom z lopato po glavi
, no za povrh vsega je pa se tetka prisla
. Ah saj sem vedela, ampak vseeno malo zaboli...
.
.
(na taprvi temi mislim)....
, tako da nimam velikih pričakovanj. V vsakem primeru me čaka nekaj novega, ali bo to pikica, ali pa Klomifen, tako da nekaj se bo spremenilo tako ali drugače
, kot sva že rekli, vsem bo enkrat posijalo sonce in vse se zgodi z nekim razlogom.