Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Držim pesti za naslednji krog
.
.

, tako da bom raje že zdaj na tabletah pristala s prepričanjem, da bojo obrodile sadove.
.
.
In ja, služba ti bo pomagala malo preusmeriti misli. Jaz lahko z gotovostjo rečem, da bi se mi že rahlo utrgalo, če ne bi imela službe. Tako pa imam toliko dela in dnevi tako hitro tečejo, da je lažje.
. Čeprav se čudno sliši, a tako bi vsaj vedela, da se nekam premikam.
. Saj bo, čajček bo pognal zadeve, sem prepričana. Meni je pospešil dogajanje tam spodaj, tako da vrjamem vanj.
še zmeraj na obisku, se me je kar pošteno lotila tokrat. Čakam sredo in prvo tabletko, moram se samo prepričat, da ne bo stranskih učinkov, se mi zdi, da se preveč sekiram in potem zna psiha naredit svoje. Tako da delam na svoji psihi zdaj dva dni
imava stanovanje ter fant ima redno zaposlitev tko da ni problem.. v koliksnem casu povprecni pari zanosijo? ter vprasala bi kdaj delati test za nosecnost danes je bil negativen sicer me pa bolijo prsa in bradavice
. Samo smo res dobre, vsaka ima en svoj šmoren, blaženi moški, samo opravijo svoje in adijo