Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ne dobim do 15.10. kar bo že 45 dan ciklusa. Imam pa že 1 teden malo povišano telesno temperaturo par urc na dan (37.4). Ampak testa nočem delat k se bojim da bomo spet razočarani. Tako da upamo na
in čez 9 mesecev
. Pozdravček za vse

, ampak se ne vdam se oktobra, tako da
.
Ampak logumno naprej. Naslednja sem na vrsti jaz za lulanje. Ampak mislim da bom morala v novi krog. sem včeraj testkala, ker sem bla ze tok nestrpna ampak me je razočaral - Danes tudi ze neko spikanje po jajčnikih tako da se bo pomoje hitro prikazala
... nevem, mogoče pritisk? kaj pa vem, saj ga poskušam razumet, ampak včasih razum odpove...sem jezna nanj, najbolj pa takrat, ko je na testku belina...saj se mu potem opravičim, ampak ne morem drugače kot da ga potiho malo krivim...začela sem delati na tem, ne želim da se najin odnos zaradi tega poslabša. ker med M in vse do O je tako lepo, vse,... Tokrat bova ko nama bo pasalo, niti mu nebom rekla ej, danes imam pa O, ali pa še huje, ko mu jo napovem en teden prej, in mu vsak dan odštevam