mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Lep pozdrav vsem skupaj! Imam eno vprašanje... Moji cikli so dolgi 25 dni (v treh letih mislim, da je samo 3x prišla par dni kasneje). Noseča sem bila že 2x, vendar se je obakrat neuspešno izteklo. prvič na polovici, drugič še čisto na začetku. Tale cikel je prvi, odkar spet delava na novi nosečnosti (od prejšnje je minilo eno leto). Zanima pa me, kaj menite o naslednjih zadevah: -Ovulacija naj bi bila v soboto, 19.10., ali v nedeljo, 20.10. (glede na menstrualni koledarček). Čutila nisem nič, nikoli ne. Tudi izcedka nisem imela nobenega. Sem pa za firbec naredila 3x ovulacijski test in sicer v soboto, nedeljo in ponedeljek. Delala sem ga ob istem času, pač po navodilih. in v vseh treh primerih se je pokazala rahla črtica - pač dovolj vidna, ampak ne enako močna kot kontrolna. Več testov nisem naredila, ker mi jih je zmanjkalo. Pojma nimam, kaj naj bi to pomenilo. Je možno da O test po dejanski ovulaciji še vedno zazna LH hormon, ali je to samo pred samo ovulacijo? Čudno se mi zdi, da bi ovulacija bila toliko kasneje, glede na to, da naj bi naslednji četrtek dobila M, katere seveda ne pričakujem Je imela katera podoben primer? koliko sem jaz brala izkušnje drugih, ki so delale ovulacijske teste, je tako, da ko pokaže črtico, bo nastopila O v roku 24ur. Ko je O mimo test ne pokaže nič več. Lahko da so se ti cikli podaljšali in nisi imela za viken ovulacije ampak kasneje
|