Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

bomo še enkrat naredili preindukcijo. Tako se je v petek ponovila vaja. Da ne govorim kako je ležati v porodni z tabletami v riti od 9h pa tka do 17h ... No končno je bila ura toliko da so me odklopili in na moje prošnje čez vikend poslali domov. V soboto in nedeljo sem hodila na CTG v ponedeljek pa zopet naročena na amnioskopijo. V ponedeljek po pregledu je zdravnica po pregledu rekla da je že 100% boljše tam spodaj le da mi svetuje da mi še enkrat naredijo preindukcijo s tabletami ker če bi rodila v sedajle bi rojevala lahko 2 dni. Seveda sem takoj privolila in ponovi vajo iz četrtka in petka. Vmes me je poslala še na ultrazvok ker je domnevala da je nekam malo plodovnice in domneve so bile upravičene tako je za v torek napisala na karton "OBVEZNA INDUKCIJA plodovnice malo-mlečna". No in tako se je začel moj porod zjutraj v torek sem dobila klistir in ob približno 9 uri so mi vbrizgali inekcijo za popadke. Ti popadki so boleli ko