|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: smrdljička ali krvomočnica
25.1.2008 9:57:13   
Principeska_
Piješ ga po eno skodelico na dan, jaz dam dve kavni žlički čaja in ga prelijem z vročo vodo, potem pa ga mlačnega srkam po požirkih (ponavadi zvečer pred spanjem). Pomagal pa naj bi odebeliti sluznico in boljšo prekrvavitev maternice. Pomaga pa tudi urediti user posted image . Pijeta ga pa ga lahko oba z partnarjem.
Jaz sem si rekla da škodit ne more, poskusit pa ni greh.


A ga je katera morda kupla na biokmetiji Plavica, čaj stane 100g 12 evrov + 3.50 poštnina, jaz pa sem ga kupila v trgovini sonce (flora d..o.o) 70g pa sem dala zanj 2.30, a nima na tej kmetiji malo predrago to?


_____________________________

Eno * za srečo, eno * za smeh, eno * za iskrice v očeh, ..., pa kaj bluzim, vse zvezde z neba naj se vam usipajo v dlan in vam polešpajo dan.

(odgovor članu PETI05)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: smrdljička ali krvomočnica
7.2.2008 18:12:01   
Arual
Ojla.

Jaz imam eno vprašanje. Danes sem si kupila krvomočnico. Sedaj pa me zanima, kdaj jo naj začnem piti? Takoj po koncu user posted image  ali lahko že vmes med user posted image ?

Hvala za odgovor.

Lp

(odgovor članu Principeska_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: smrdljička ali krvomočnica
7.2.2008 18:16:59   
Pikica5
Baje da med user posted image ne,  jaz sem jo pila po user posted image , zvečer pred spanjem user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: smrdljička ali krvomočnica
7.2.2008 19:14:38   
*Mišika*
No naj povem, jst sem pila krvomočnico malo več kot en mesec in moram rečt, da se mi je v tistem času dokaj uredila menstruacija, res da je postala malo močnejša, ker krvomočnica naj bi pospešila prekrvavitev. Jaz sem tisto gospo vprašala in je rekla, da jo med user posted image  lahko piješ, in sicer po požirkih čez cel dan (eno skodelico). Naj jo pa ne bi pila v tistem mesecu, ko ne veš a si noseča ali ne. Tako, da jo zdaj jest ne pijem več.  

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: smrdljička ali krvomočnica
7.2.2008 20:21:58   
sarcy21
Ne bom trdila da sem noseča zaradi čaja, samo imam občutek da je res nekaj mogoče na tem, Nisem zanosila 1,5 let sedaj ko sem 1 mesec pila sem zanosila, razmišljam da je res mogoče kaj na tem, zanimivo pa je to, da nisem edini primer k je takoj zanosila ko je začela ta čajček piti 

_____________________________

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan


(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: smrdljička ali krvomočnica
8.2.2008 12:16:23   
Majuska
Mislim da sem s pitjem čaja začela dober mesec preden sem zanosila ... no, nama je vsekakor ratalo, pila sva ga oba.

In če smem pokomentirat, rman še zdaleč nima takih učinkovin kot krvomočnica, rman bolj pomaga pri urejanju prebave in menstrualnih težav. Ne more ti okoli tega svetovat neka trgovka, to se vpraša nekoga ki pozna zelišča, ali pa prebereš Ašičevo knjigo.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: smrdljička ali krvomočnica
10.2.2008 19:37:53   
Tiara123
Jaz sem začela piti ta čaj ta zadnji ciklus in sem imela skozi cel ciklus probleme z krvavimi izcedki user posted image Sem mislila, da ta čaj ureja cikle, ne pa da jih zmeša.. Za zdaj je pri meni naredil več škode kot koristi...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: smrdljička ali krvomočnica
19.2.2008 9:40:48   
Sumiko
Živjo! Tudi jaz sem pri krvomočnici opazila, da ima pravzaprav zelo močan vpliv na menstruacijo... šele zdaj ko sem prebrala vaše izkušnje sem povezala vse skupaj. Tudi jaz sem parkrat pila ta čaj, ponavadi kar po šalico ali dve naenkrat in sem imela zelo močno menstruacijo, veliko bolj kot vsa leta dosedaj. Sem najprej pomislila da je kaj narobe, zdaj pa mi je jasno. Odsedaj le malo po požirkih user posted image ...

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: smrdljička ali krvomočnica
29.1.2014 14:03:54   
elylog
ojla.
jaz poznam dva primera ko sta se dve moji prijateljici dolgo trudili da bi zanosili, ena 2 leti, druga 7 mesecev, in sta nato obe zanosili že v prvem mesecu pitja kapljic smrdljičke. tudi midva z možem se trudiva že 7 mesecev in mi je ena od teh dveh prijateljic to povedala in svetovala naj jih grem tudi jaz kupiti in začnem piti. Pijem jih nekaj dni, naprej pa bomo videli kaj se bo izcimilo user posted image . Pijem jih trikrat na dan v pol litra vode po 20 kapljic, mož pa enkrat na dan, vsaj tako mi je svetovala prijateljica. kapljice pa sem kupila v domači lekarni Meta.
Upam, da nama končno uspe user posted image .

(odgovor članu Sumiko)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: smrdljička ali krvomočnica
15.3.2014 18:34:58   
jabuk
Ojla punce,

mene zanima, če katera pozna kakšen primer, da bi punca splavila zaradi krvomočnice?

Vprašanje za punce, ki so ali so bile noseče: Ali je možno,  da ste bile že noseće, pa niste vedele in ste še naprej  pile krvomočnico?

lp in hvala za odgovor

< Sporočilo je popravil jabuk -- 15.3.2014 18:35:39 >

(odgovor članu elylog)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: smrdljička ali krvomočnica
15.3.2014 21:28:14   
snika
Jaz sem jo pila 3 mesece, in ni bilo željenega učinka. M je bila močnejša, saj debeli sluznico...
Sem jo pa pila od M do M, med M pa ne, saj sem prebrala da če zanosiš škoduje plodu. Tako da je pomoje bolš da še clo prej nehaš piti.
Je pa tud priporočljivo da jo več kot 4 mesece ne uživaš...
Krvomočnica in smrdljivčevka je eno in isto =)

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: smrdljička ali krvomočnica
16.3.2014 8:17:18   
jabuk
Ja, to sem tudi jaz slisala, samo nisem pa nasla nobenih dokazov. Mogoce bom morala pogledat po ameriskih straneh, ce so americani delal kake raziskave. Sprasujem zato, ker se lahko zgodi, da si nosec in ne ves.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: smrdljička ali krvomočnica
16.3.2014 10:29:27   
astrid1
Če piješ krvomočnico tako kot je treba, ne moreš vplivati na plod. Ker se jo začne piti takoj po koncu menstruacije, piješ jo tri tedne nato narediš pavzo in počakaš na menstruacijo ali pa delaš test, če je ni. Če jo pa pijete ves čas, pa ni čudno, da vam dela štalo.

Meni je pomagala. Po več kot dveh letih, preiskavah, stimulaciji s Fermaro, enem neuspelem IVF, sem zanosila zgolj po dveh ciklusih krvomočnice. Brez medicinske pomoči. Samo sem jo uporabljala pravilno. Zjutraj 2dl, pa zvečer 2 dl tri tedne, nato pa pavza.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: smrdljička ali krvomočnica
16.3.2014 11:42:15   
elylog
življo punce.

Kot se že nekaj vrstic zgoraj napisala o primerih mojih prijateljic, sem tudi jaz začela pit smrdljičko.
Začela sem jo piti 28.1. kar je bil moj drugi dan menstruacije in pila sem jo vse do 28 dne mojega menstrualnega ciklusa. ko je prišel 28 dan in menstruacije od nikoder sem naredila test, ki je bil negativen, a vsi znaki, ki sem jih občutila so napeljevali na zanositev, zato sem se odločila, da test ponovim čez 5 dni in sem ga res, nakar je test takoj pokazal user posted image . Vmes med čakanjem 5 dni sem prenehala s pitjem smrdličke, saj sta mi prijateljici svetovali, da v primeru da zanosim, da naj preneham s pitjem, ker ni priporočljivo piti smrdljičke med nosečnostjo.
Tako, da sem jaz že tretji primer (drugih ne poznam, ali ne vem za njih), kateri je uspelo že v prvem mesecu pitju smrdličke. Ne morem trditi da je to res zaradi teh kapljic, vem pa da je bila to edina sprememba od kar sve se z možem trudila zanositi. trajalo pa je 9 mesecev.

Bila pa sem že 2 tedna noseča (nisem vedla da sem) ko sem jo še vedno pila.

Jaz in moji prijateljici smo pile te kapljice: http://www.aelita.si/index.php/zeliscne-kapljice/85-smrdljicka-zeliscne-kapljice.html

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: smrdljička ali krvomočnica
16.3.2014 12:25:17   
jabuk
Astrid1 in elylog hvala za odgovor.

Jaz imam problem, ker nimam redne menstruacije in ne vem, kdaj naj jo pričakujem. In zato me je zanimalo kako je, če si noseč in ne veš. Jaz itak popijem samo 1 skodelico na dan, tako da predvidevam, da ne bi smelo biti problemov.

(odgovor članu elylog)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: smrdljička ali krvomočnica
16.3.2014 13:51:05   
astrid1
Piješ 3 tedne, pa počakaš ali narediš test, kljub temu, da imaš neredne cikle.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: smrdljička ali krvomočnica
16.3.2014 15:40:37   
snika

IZVIRNO SPOROČILO: elylog

Jaz in moji prijateljici smo pile te kapljice: http://www.aelita.si/index.php/zeliscne-kapljice/85-smrdljicka-zeliscne-kapljice.html


In kje se to lahko kupi?

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu elylog)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: smrdljička ali krvomočnica
16.3.2014 16:04:44   
jabuk
Hvala za odgovore. Ko bo po prenehanju pitja minilo 10dni in če ne bo menstruacije, bom naredila test.

IZVIRNO SPOROČILO: astrid1

Piješ 3 tedne, pa počakaš ali narediš test, kljub temu, da imaš neredne cikle.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: smrdljička ali krvomočnica
16.3.2014 20:55:33   
elylog
ojla.

Tudi jaz sem imela zelo ne redne cikluse od 28 pa do 35 dni, tako da nikoli nisem mogla točno vedeti kdaj imam ovulacijo, niti kdaj točno bom dobila menstruacijo, zato sem test delala že pri 28 dnevu (nestrpnost user posted image ), ker je pokazal negativno, sem rekla da počakam še pet dni in takrat bi zagotovo že moral pokazati ali še enkrat negativno ali na mojo srečo pozitivno in bil je pozitiven user posted image .

Te kapljice pa sem kupila v domači lekarni Meta v Radovljici.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: smrdljička ali krvomočnica
16.3.2014 20:57:58   
jabuk
Tudi pri meni je tako. Nazadnje sem jo dobila na 35.dan user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: elylog

ojla.

Tudi jaz sem imela zelo ne redne cikluse od 28 pa do 35 dni, tako da nikoli nisem mogla točno vedeti kdaj imam ovulacijo, niti kdaj točno bom dobila menstruacijo, zato sem test delala že pri 28 dnevu (nestrpnost user posted image ), ker je pokazal negativno, sem rekla da počakam še pet dni in takrat bi zagotovo že moral pokazati ali še enkrat negativno ali na mojo srečo pozitivno in bil je pozitiven user posted image .

Te kapljice pa sem kupila v domači lekarni Meta v Radovljici.

(odgovor članu elylog)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: smrdljička ali krvomočnica
16.3.2014 21:05:36   
elylog
Jaz mislim da so meni pomagale, kljub temu, da sem bila že noseča (nisem še vedela) pa sem jih še vedno pila, takoj ko mi je začela zaostajati pa sem prenehala.

Poskusi te kapljice, mogoče so bolj učinkovite kot čaji.

Poglej si to stran http://www.aelita.si/index.php/zeliscne-kapljice/85-smrdljicka-zeliscne-kapljice.html , na koncu ti tudi piše kje vse jih lahko kupiš, mogoče je katera trgovina tudi v tvoji bližini. Mene so stale 7,50€ kupila sem jih pa dvakrat, ker sva jih pila oba. Jaz 3 krat na dan po dvajset kapljic, mož pa enkrat na dan. Baje pomaga če jih tudi on pije.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: smrdljička ali krvomočnica
19.3.2014 8:31:15   
lejly
Mene zanima kako sta bila aktivna med rjuhami? je to pomenilo vsak dan vsak 2gi, 3ji? Sta odšla kam na počitnice? imam identični primer kot ti kar se prijateljic tiče ampak jaz še nisem zanosila , res pa je da sem kaplice pila samo enkrat na dan. Mogoče sem tukaj falila.

(odgovor članu elylog)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: smrdljička ali krvomočnica
20.3.2014 9:17:38   
elylog
živjo.

sva kr gledala da sva vsaj na tri dni, kar sva tudi prej pa vseeno ni uspela, sedaj pa je.
no iskreno povedano bi mož vsak dan user posted image jaz pa zaradi službe in vsega ostalega res nisem bila sposobna več kot vsak drugi oziroma bolj pogosto vsak tretji dan.
obveznosti te pač izčrpajouser posted image .

Veliko sreče lejly in upam, da ti uspe.

(odgovor članu lejly)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: smrdljička ali krvomočnica
20.3.2014 12:01:53   
biba85
Midva sva pa začela pit čaj krvomočnice. Pijeva ga zvečer, vsak po 2dl(1 žlička čaja). A je OK, če tako pijeva? Namen ga imam pit 3 tedne potem pa premor in čakanje na user posted image

(odgovor članu elylog)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: smrdljička ali krvomočnica
20.3.2014 12:15:24   
jabuk
Tudi jaz tak pijem, samo zjutraj. Moj pa noce, on trdi, da sva zdrava, ceprav nisva bila na pregledu.

(odgovor članu biba85)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?